Kim Kardashian, într-o ţinută periculos de sexy! Cum a fost surprinsă în plină stradă

kim-kardashian

kim kardashian
Kim Kardashian
Foto: SplashNews

Kim Kardashian, în vârstă de 38 de ani, întoarce capetele celor din jur oriunde merge, căci de fiecare dată alege să poarte haine care să îi scoată în evidenţă formele generoase cu care a înzestrat-o Mama Natură, dar şi îndemânarea unui estetician bun. Recent vedeta emisiunii de televiziune Keeping Up With The Kardashians a fost surpinsă îndreptându-se spre un restaurant de pentru a se întâlni cu sora mai mică, Khloe. Nu doar posteriorul şi părul de un negru abanos au atras atenţie trecătorilor, ci şi faptul că Kim şi-a "uitat" voluntar sutienul acasă!

Kim Kardashian s-a asigurat că toate privirile vor fi aţinite asupra sa atunci când a decis să părăsească locuinţa purtând o ţinută care nu a lăsat prea multe imaginaţiei. Îmbrăcată în haine nude din cap până în picioare şi având o pereche de sandale cu un toc de dimenisiuni medii, aşa a fost surpinsă Kim de către fotoreporterii de peste Ocean, relatează publicaţia britanică mirror.co.uk.

kim-kardashian

kim kardashian fara sutien
Kim Kardashian a întors capetele trecătorilor, căci a uitat un articol vestimentar important acasă: sutienul
Foto: SplashNews

Surprinzător posteriorul lucrat la sală şi întreţinut şi cu ajutorul mediccului estetician nu a fost cel a captat privirile, ci sânii care puteau fi observaţi cu lejeritate prin topul pe care l-a ales Kim. Vedeta nu a purtat sutien, fie pentru a obţine un plus de lejeritate în mişcare.

Kim Kardashian a devenit mamă pentru a patra oară

Kim Kardashian şi Kanye West au devenit părinţi pentru a patra oară în luna mai a acestui an.

Cei doi soți au întâmpinat pe lume cel de-al patrulea copil pe care îl au împreună, vineri, 10 mai. Cea care a făcut marele anunț a fost chiar fericita mămică, prin intermediul rețelelor de socializare, care, deși se bucură de un nou bebe în familie, a scăpat și de data aceasta de „chinurile facerii”, căci a optat să angajeze o mamă surogat.

kim-1.png

kim kardashian in costum de baie
Kim Kardashian nu a dorit să rişte să îşi piardă formele care au consacrat-o, aşadar a ales să contacteze o mamă-surogat
Foto: Instagram

Kim Kardashian și Kanye West au susținut întotdeauna că își doresc o familie mare, însă vedeta a explicat că din cauza unor probleme de sănătate nu a putut să ducă personal mai mult de două sarcini, așa că a apelat la aceasta soluție „miraculoasă”, care să o ajute să își păstreze și silueta pentru care a investit sume considerabile. Cuplul are împreună 4 copii, dintre care ultimii doi aduși pe lume cu mame surogat.

Citeşte şi

 

Kim Kardashian a luat lecții de respirație ca să încapă în rochia de la Met Gala 2019

Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de SEXY pe covorul roşu

 

 

Loading...

Citește și