Kim Kardashian e dependentă de machiaj. Fanii îi spun să nu mai pozeze fără farduri pe față

kim_kardashian_fara_machiaj.jpg

Deși și-a pus un  strat de fard, Kim Kardashian susține că e nemachiată în această poză postată pe Instagram
Deși și-a pus un strat de fard, Kim Kardashian susține că e nemachiată în această poză postată pe Instagram
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, este dependentă de machiaj. Recent, ea a postat două fotografii pe contul ei de Instagram care au stârnit controverse între admiratorii ei. Într-una dintre poze ea apare într-o rochie de culoarea pielii în care nu folosește machiaj și în cealaltă apare în timpul unei ședințe foto în care fața îi este schimbată total. Majoritatea fanilor i-au zis să nu mai apară fără machiaj...

Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, este dependentă de machiaj. Și când ai peste un miliard de dolari în conturi, conform Forbes, trebui să ai grijă maximă de imaginea ta. Ea s-a plâns în urmă cu un an că din cauza programului încărcat pică frântă seara în pat și nu mai are timp să se demachieze. Iar acest obicei i-a afectat tenul. Recent, ea a postat două fotografii pe contul ei de Instagram care au stârnit controverse între admiratorii ei. Într-una dintre poze ea apare într-o rochie de culoarea pielii în care nu folosește machiaj și în cealaltă apare în timpul unei ședințe foto în care fața îi este schimbată total. Specialiștii în machiaj au descoperit secretele chipului de zeiță care a consacrat-o pe Kim. Iată cele cinci transformări ale vedetei de televiziune care a intrat în rândul miliardarilor în urmă cu mai puțin de o lună: 1. umbre la pomeți; 2. estomparea nasului proeminent cu nări generoase; 3. îngroșarea buzelor; 4. potențarea și mărirea ochilor; 5. fluidizarea și armonizarea mandibulei.

Divorțul de Kanye West a dat-o peste cap pe Kim Kardashian

Kim Kardashian de 40 de ani încearcă să scape de stresul provocat de divorțul de Kanye West, 43 de ani, și a plecat cu odraslele într-o vacanță exotică. Ea îmbină utilul cu plăcutul postând fotografii pe contul ei de Instagram și promovând diferite produse pentru a face bani în vacanță. Ea a explicat că trebuie să aibă grijă de copiii lor: North, de 7 ani, Saint, de 5 ani, Chicago, de 3 ani și de Psalm, de un an și că nu vrea ca tensiunile dintre părinții lor să îi afecteze.

Citește și:

Kanye West a vrut să rupă căsnicia cu Kim Kardashian

Kim Kardashian, într-o ţinută periculos de sexy! Cum a fost surprinsă în plină stradă

kim_kardashian_machiata.jpg

Transformare radicală: așa arată fața lui Kim pentru ședințele foto
Transformare radicală: așa arată fața lui Kim pentru ședințele foto
foto: Instagram

Kim Kardashian dă lecții de machiaj pe Internet

Și dacă tot stă acasă și cea mai mare grijă a ei este machiajul, Kim, în vârstă de 40 de ani s-a apucat să dea lecții de machiaj prin Zoom. ”Am început să predau lecții de machiaj prin Zoom femeilor care sunt în carantină și vor să fie elegante pentru soții lor”, a explicat Kim. Și în timp ce ea este ocupată cu lecțiile de machiaj, fiica cea mare North, își face de lucru prin casă, în timp ce bonele au grijă de cei mici. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Într-un document descoperit recent, care a fost depus la Curtea Superioară din Los Angeles în 2003, vedeta de reality TV susţinea că fostul ei soţ, Damon Thomas, a fost violent cu ea, scrie Showbizspy.

  • Vedeta americană Kim Kardashian a postat pe contul de Twitter câteva fotografii realizate în timpul şedinţei de machiaj, pentru a le arăta fanilor cum se face ea frumoasă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1