Prima reacție a Arianei Grande după despărțirea de Pete Davidson

ariana-grande-instagram.jpg

ariana grande instagram
Prima reacție a Arianei Grande după despărțirea de Pete Davidson
foto: Instagram

Ariana Grande (25 de ani) şi Pete Davidson (24 de ani) s-au despărţit recent, deşi păreau super îndrăgostiţi, iar comediantul o ceruse de nevastă cu un inel uriaş la scurt timp după ce au început să întâlnească. Ariana a avut o primă reacţie pe contul de Instagram după despărţirea de Pete.

5 luni atât a ţinut iubirea dintre Ariana Grande şi Pete Davidson. O sursă a declarat pentru TMZ că Ariana este cea care a decis să se despartă de Pete. “A fost prea mult pentru ea, într-un timp prea scurt”, a declarat sursa, făcând referire la evenimentele tragice care s-au petrecut în viaţa Arianei. Artista a suferit o traumă în urma atentatului de Manchester, Londra, iar fostul ei iubit, rapperul Mac Miller, a fost găsit mort după o supradoză.

ariana-grande-pete-davidson-august-new-york.jpg

ariana grande si pete davidson la MTV Video Music Awards
Ariana Grande şi Pete Davidson s-au despărţit
Foto: Guliver/ Getty Images

 

Sursa a mai declarat că Ariana şi Pete au rămas prieteni şi încă se iubesc. Cântăreaţa a luat o pauză de la reţelele de socializare, însă ieri a revenit pe contul de Instagram.

Prima reacție a Arianei Grande după despărțirea de Pete Davidson

Într-un InstaStory, pe care l-a şters ulterior, Ariana spune că este foarte tristă şi le mulţumeşte fanilor pentru mesajele de încurajare, scrie Daily Mail. Apoi, artista a postat mai multe filmuleţe cu repetiţiile pentru show-ul ei de pe Broadway.

TMZ scrie că Ariana i-a înapoiat deja inelul fostului logodnic. Artista primise un diamant uriaş în valoare de 100.000 de dolari de la Pete Davidson.

Ariana a rămas totuşi cu ceva de la fostul iubit. Cei doi au adoptat un porcuşor pe care l-au "botezat" Smallz şi care a rămas în grija artistei.

 

 

 

Loading...

Citește și