Ariana Grande s-a logodit! Ce diamant uriaş a primit cântăreaţa

ariana-grande.jpg

Ariana Grande şi-a etalat inelul cu diamant la concert
Ariana Grande şi-a etalat inelul de logodnă la cel mai recent concert al ei
Foto: Guliver/ Getty Images

Ariana Grande (24 de ani) s-a logodit! Cântăreaţa nu-şi mai încape în piele de fericire după ce iubitul ei, Pete Davidson (24 de ani), i-a oferit un inel cu un diamant uriaş. Cei doi formează un cuplu de mai puţin de o lună.

Ariana Grande şi Mac Miller şi-au spus adio la sfârşitul lunii aprilie, după doi ani de relaţie. Cântăreaţa n-a stat să plângă după rapper, ci s-a combinat rapid cu actorul de comedie Pete Davidson. După doar o lună de relaţie, cântăreaţa a fost cerută de nevastă de actualul iubit.

Ariana Grande s-a logodit

Ariana Grande şi-a găsit rapid fericirea în braţele lui Pete Davidson, iar acum îşi etalează mândră inelul cu diamant, scrie Mirror.

ariana_grande-inel-logodna.jpg

Ariana Grande şi-a etalat inelul cu diamant la concert
Ariana Grande şi Pete Davidson sunt împreună de aproape o lună
foto: Instagram

 

“Se potrivesc de minune, însă nu se grăbesc să se căsătorească”, a declarat o sursă potrivit sursei citate mai sus. Cei doi petrec foarte mult timp împreună şi chiar şi-au făcut tatuaje simbolice.  

Ariana şi-a etalat mândră inelul cu un diamant uriaş în formă de pară, la cel mai recent concert al său. Cântăreaţa are peste 121 de milioane de urmăritori pe Instagram. Aici, Ariana a postat mai multe fotografii cu logodnicul Pete şi câteva declaraţii scurte de dragoste, semn că este îndrăgostită lulea de comediant.

gettyimages-966537220.jpg

Ariana Grande şi-a etalat inelul cu diamant la concert
Ariana Grande a primit un inel cu diamant uriaş
Foto: Guliver/ Getty Images

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1