Ariana Grande şi Pete Davidson şi-au spus adio

ariana-grande-pete-davidson-august-new-york.jpg

ariana grande si pete davidson la MTV Video Music Awards
Ariana Grande şi Pete Davidson s-au despărţit
Foto: Guliver/ Getty Images

Despărţire şoc în showbizul de peste Ocean. Ariana Grande (25 de ani) şi Pete Davidson (24 de ani) şi-au spus adio, după 5 luni de logodnă.

Artista şi comediantul au început să se întâlnească în luna mai şi câteva săptămâni mai târziu s-au logodit, scrie Mirror. S-au mutat împreună, şi-au făcut tatuaje şi au mers împreună la toate evenimentele. Cei doi păreau de nedespărţit şi toată lumea aştepta ca Ariana să îmbrace rochia de mireasă.

Ariana Grande şi Pete Davidson s-au despărţit

O sursă a declarat pentru TMZ că Ariana este cea care a decis să se despartă de Pete. “A fost prea mult pentru ea, într-un timp prea scurt”, a declarat sursa, făcând referire la evenimentele tragice care s-au petrecut în viaţa Arianei. Artista a suferit o traumă în urma atentatului de Manchester, Londra, iar fostul ei iubit, rapperul Mac Miller, a fost găsit mort după o supradoză. Sursa a mai declarat că Ariana şi Pete au rămas prieteni şi încă se iubesc.

22 de morţi la concertul Arianei Grande de la Manchester Arena

22 de oameni au murit şi alţi 60 au fost răniţi în 22 mai 2017, într-un atentat care a fost revendicat de ISIS. Atacatorul jihadist a fost identificat de poliţie în persoana lui Salman Abedi, un tânăr de doar 22 de ani. Acesta s-a aruncat în aer la concertul Arianei Grande, ucigând 22 de oameni. Cea mai tânără victimă avea doar 8 ani. Ariana Grande a plătit funeraliile victimelor.

 

 

 

Loading...

Citește și