Nicole Kidman: ”Rolurile triste m-au adus în pragul sinuciderii”

nicole_kidman_interviu_depresie.jpg

Nicole Kidman, 53 de ani, a făcut dezvăluiri incendiare în ultimul număr al revistei Glamour
Nicole Kidman, 53 de ani, a făcut dezvăluiri incendiare în ultimul număr al revistei Glamour
Citeste tot despre: 

Nicole Kidman, în vârstă de 53 de ani, a recunoscut că a trecut printr-o perioadă neagră, în viața ei. ”Rolurile triste m-au adus în pragul sinuciderii. Vedeam totul în negru și mi se părea că totul în jur se năruie pentru că mă identificam prea mult cu personajul. Familia m-a salvat”, a declarat Kidman.

Actrița de 53 de ani, Nicole Kidman a povestit pentru revista britanică ”Glamour” cum și-au lăsat amprenta asupra psihicului ei rolurile dramatice din ultimii 30 de ani. Actrița care a câștigat un premiu Oscar în 2003 pentru rolul din ”The Hours” a explicat cât de important este pentru un actor să nu fie singur și deprimat. ”Este îngrozitor să simți că intri în pielea unui personaj care trăiește o dramă și să ajungi cu drama acestuia acasă. Locuiești singură și simți că ești în cădere liberă și nu te poți agăța de nimic. Este un efort uriaș să interpretezi anumite personaje și ai nevoie de familie ca de aer pentru a rămâne ancorată în realitate”, a explicat Kidman. Ea a reușit să găsească linia de plutire cu ajutorul soțului ei Keith Urban, 53 de ani și a celor două fiice Sunday, 12 ani și Faith, 9 ani.

Citește și:

Fiicele lui Nicole Kidman deja joacă în film

Keith Urban dă tot din casă! Nicole Kidman a roşit când a auzit ce a putut să spună soţul său

nicole_kidman_keith_urban.jpg

Keith Urban și Nicole Kidman sunt căsătoriți din 2006
Keith Urban și Nicole Kidman sunt căsătoriți din 2006
foto: Instagram

Nicole Kidman, salvată de familie din depresia în care era

Nicole Kidman a explicat că un bun actor trebuie să știe să trăiască în pielea personajului, dar să poată ieși din el pentru a nu-și rata viața. Deși nu a vrut să dea exemple, Kidman a subliniat că știe câțiva actori care și-au distrus viața personală pentru că au fost ”virusați de un personaj malefic”. Ea a fost salvată de muzicianul și soțul ei Keith Urban și de cele două fiice ale lor Sunday și Faith. ”Când ajung acasă în vila mea construită în 1878, în stil georgian, din New South Wales, Australia, văd cele mai dragi ființe. Nu știu ce m-aș fi făcut dacă ar fi rămas în SUA pe perioada filmărilor. Probabil că picam iar în depresia care m-a chinuit în ultimii 30 de ani”, a declarat actrița care are o avere de 120 de milioane de dolari.

Loading...
 
 

Citește și

  • Actriţa Nicole Kidman (45 de ani) a început filmările pentru cea mai nouă peliculă în care joacă rolul principal, “Grace of Monaco”, iar colegii ei sunt impresionaţi de faptul că vedeta este preocupată ca toată lumea să filmeze în condiţii cât mai bune.

  • Nu este uşor să o vizualizezi pe Nicole Kidman cum îşi biciuie partenerii îmbrãcatã sumar, dar actriţa recunoaşte cã a încercat unele "chestii ciudate în dormitor".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1