Fiicele lui Nicole Kidman deja joacă în film

nicole_kidman_fiicele.jpg

Nicole Kidman și-a dorit cu disperare copii
Nicole Kidman e fericită pentru că are fiicele lângă ea într-o miniserie
Foto: Getty Images

Fiicele actriței Nicole Kidman deja joacă în film. Sunday, de 12 ani, și Faith, de 9 ani, joacă într-o nouă miniserie pentru televiziune alături de mama lor și Hugh Grant.

Fiicele actriței Nicole Kidman (53 de ani) deja joacă în film. Este de fapt o miniseries de televiziune numită ”Undoing”. Filmul va fi lansat la 26 octombrie la un canal TV. Vedeta a explicat că îndesebi fata cea mare, Sunday, este pasionată de cinema. Se joacă încă împreună cu sora ei mai mică, Faith, dar are în minte clar dorința de a urma cariera mamei sale. Însă are momente în care spune că și-ar dori să ajungă medic veterinary. Nu este atrasă de cariera muzicală a tatălui, Keith Urban (53 de ani). Protagonista unui mariaj eșuat cu Tom Cruise, Nicole Kidman își trăiește, de 14 ani, în cea mai mare discreție fericirea conjugală cu cântărețul de muzică country Keith Urban.

Keith Urban dă tot din casă! Nicole Kidman a roşit când a auzit ce a putut să spună soţul său

Nicole Kidman şi-a revoltat fanii după ce a încălcat regulile carantinării: "Bogații nu respectă regulile"!

Prima fiică născută târziu, a doua născută de o mama surogat
 

Sunday și Faith moștenesc privirea timidă a mamei lor și silueta longilină a acesteia. Nicole Kidman a devenit mamă pe cale naturală târziu, după ce a împlinit 40 de ani. Sunday Rose Kidman Urban s-a născut în 2008, la doi ani de la căsătoria actriței cu Keith Urban, în contextul în care toată lumea credea că aceasta nu poate avea copii. Nicole adoptase o fată și un băiat în timpul căsniciei cu Tom Cruise și, conform zvonurilor, dezmințite mult după divorț de actriță, aceasta suferise un avort la începutul mariajului. Pentru cea de-a doua fiică a lor, Faith Margaret Kidman Urban, Nicole și Keith au apelat la o mamă surogat. Fiicele actriței Nicole Kidman joacă deja în film.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1