Naomi Campbell s-a plictisit de iubitul tinerel? Supermodelul și Liam Payne s-au despărțit

naomi-campbell-liam-payne-despartire.jpg

Naomi Campbell și iubitul ei tinerel, Liam Payne, s-au despărțit. Motivul? Supermodelul s-a plictisit de relația cu el
Foto Getty Images

Deși a reușit să cucerească un cântăreț tinerel, se pare că nu e așa de ușor să o mulțumești pe Naomi Campbell. Potrivit presei internaționale, supermodelul s-ar fi plictisit de relația ei cu artistul Liam Payne, motiv pentru care cei doi s-ar fi despărțit, după o relație neoficială ce a durat în jur de 4 luni.

Să fie oare de vină diferența de vârstă? În presa internațională s-a tot zvonit că Naomi Campbell, în vârstă de 48 de ani, ar fi avut o relație „cu năbădăi” cu Liam Payne, star-ul formației One Direction, cu 23 de ani mai tânăr decât ea. Deși cei doi nu au confirmat în mod public că împart același pat, aceștia au fost văzuți împreună la evenimente, iar Liam, în vârstă de 25 de ani, s-ar fi lăudat cu cucerirea lui și astfel „marele secret” a ajuns și în presă. 

Naomi Campbell și Liam Payne s-au despărțit 

Iată însă că aventura lor romantică nu a durat, presa internațională anunțând acum că Naomi și Liam s-ar fi despărțit în cele din urmă, deoarece „devoratoarea de bărbați” de la Hollywood s-a plictisit de el, informează London Evening Standard

Supermodelul nu considera oricum că se afla într-o relație exclusivă și își mai îngăduia să flirteze în stânga și dreapta. Naomi ar fi fost cea care a renunţat la relaţie, care dura de patru luni, invocând faptul că ea şi Liam „duc vieţi diferite”, însă și monotonia ar fi intervenit în viața lor de cuplu. 

liam-payne-cheryl-cole.jpg

Liam Payne, alături de fosta lui iubită, Cheryl Cole
Foto Getty Images

„Naomi a luat decizia de a lăsa lucrurile să se stingă. Nu îi mai place de Liam (...) Pur şi simplu a devenit puţin plictisită (...). Pentru ea oricum nu au fost niciodată oficial un cuplu”, a declarat un apropiat de-al vedetei pentru tabloidul The Sun. „Liam şi Naomi s-au distrat mult împreună, s-au înţeles bine, însă pur şi simplu nu a fost să fie. Vor rămâne prieteni - nu există resentimente între ei”, a mai adăugat aceeași sursă. 
Zvonurile cu privire la relaţia lor au început să apară după ce Liam a publicat în mediul online un compliment la o poză de pe contul Instagram al lui Naomi. Artistul are un copil cu cântăreața Cheryl Cole (35 de ani), care se declarase „şocată” de vestea relaţiei acestuia cu Naomi.

Loading...

Citește și