Un cântăreț de 25 de ani se laudă că a cucerit-o pe Naomi Campbell: «Sexul cu ea e năucitor!»

15-foto-2-2-col-profimedia-0409814931-1.jpg

Naomi arată foarte bine, deşi se apropie de 50 de ani
fotografii: profimedia/gettyimages

Se laudă că au făcut ”sex exploziv”! Cântăreţul Liam Payne este îndrăgostit lulea de manechinul Naomi Campbell. Asta deşi diva supranumită ”Pantera neagră” este cu 23 de ani mai vârstnică decât el.

Liam Payne (25 de ani), fostul membru al trupei britanice One Direction, care a furat inimile adolescentelor din întreaga lume, se iubeşte cu celebrul fotomodel Naomi Campbell, de 48 de ani.

15-foto-1-2-col-gettyimages-1079159292.jpg

Liam este îndrăgostit lulea de manechin

 

Cântăreţul a dezvăluit că s-au cuplat în secret de două luni. Mai mult decât atât, Liam a ţinut să spună în gura mare că ”sexul cu Naomi e năucitor”. Cei doi au fost văzuţi împreună în mai multe rânduri în ultima vreme, la Londra, la New York, în ajunul Anului Nou, şi în Ghana. Săptămână trecută, ei au fost surprinşi la un concert desfăşurat la O2 Arena din capitala britanică. Payne, care are o avere de 60 milioane $, a decis să dezvăluie că sunt împreună. Naomi, care are în conturi tot 60 milioane $, nu s-a grăbit să confirme. Dar nici nu a dezminţit că se iubeşte cu cântăreţul mult mai tânăr. Payne zice că Naomi e frumoasă, perfecţiunea în persoană, iar în pat este cu adevărat “explozivă”. 

El a avut o relaţie cu cântăreaţa Cheryl Cole (35 de ani ), de care s-a despărţit vara trecută. Au împreună un fiu, care face doi ani în iunie. Naomi Campbell nu a avut noroc în dragoste până acum. A fost logodită cu basistul Adam Clayton de la U2 în 1993, şi cu boss-ul de la Formula 1, Flavio Briatore, între 1998-2003, dar nu a fost căsătorită niciodată. A avut mulţi iubiţi celebri, printre care se numără Robert De Niro, Eric Clapton sau Lenny Kravitz. 

Loading...

Citește și

  • Naomi Campbell  arată foarte bine cu sânii la vedere la Săptămâna Modei de la Paris

    Naomi Campbell şi-a scos sânii la defilare la Săptămâna Modei de la Paris. La 48 de ani, diva arată la fel de bine ca în tinereţe.

  • Naomi Campbell şi-a început cariera la 15 ani, iar la 17 ani, în 1987, prezenta moda pe scene de prestigiu din lume. Născută într-o familie săracă, crescută doar de mama ei, dansatoarea de origine jamaicană Valerie Morris, Naomi a jurat din copilărie să nu mai cunoască niciodată sărăcia.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1