Naomi Campbell, «devoratoarea de bărbaţi», face noi victime la Hollywood! Pe cine a pus ochii

gettyimages-519671640-594x594.jpg

Naomi Campbell are o listă întreagă de cuceriri, printre care se numără, bineînțeles, și nume celebre precum Leonardo DiCaprio
Foto Getty Images

Naomi Campbell nu se dezminte! După ce au apărut în presă zvonuri că modelul ar fi cucerit inima unui cântăreț de doar 25 de ani, ea având aproape dublul vârstei lui, iată că aceasta nu se mulțumește doar cu un singur partener. Tabloidele scriu că vedeta a filtrat cu rapper-ul Drake în cadrul unei petreceri, menținându-și în continuare statutul de „devoratoare de bărbați”.

Vă vine să credeți că este născută în 1970?! Deși mai are doar doi ani și schimbă din nou prefixul, Naomi nu pare deloc de aproape 50 de ani! Modelul pare că reușește imposibilul, găsind secretul ținerii timpului în loc. Fie că este vorba de gene bune sau esteticieni extrem de pricepuți, cert este că Naomi este în continuare o femeie fatală a Hollywood-ului, care face victime și în rândul tinereilor. 

Naomi Campbell a flirtat și dansat cu Drake 

După ce s-a tot vehiculat în presa internațională că vedeta ar cocheta cu unul dintre membrii fostei trupe de băieți One Direction, cântăreţul Liam Payne, în vârstă de 25 de ani, se pare că „devoratoarea de bărbați” s-a plictisit de solist și ar încerca o nouă cucerire, tot în domeniul muzical.

gettyimages-801518494-594x594.jpg

Să fie Drake noua cucerire a lui Naomei Campbell?
Foto Getty Images

Cum fanii ei sunt mereu cu ochii pe idolul lor, în cadrul unei petreceri, organizate de Beyonce și Jay-Z în cinstea Premiilor Oscar, în Los Angeles, unul dintre petrecăreți a observat un flirt nebun între Naomi și rapper-ul Drake, în vârstă de 32 de ani, conform Mirror. Invitații petrecerii au avut ocazia să o vadă pe Naomi Campbell (48) „în acțiune”, comportându-se ca o femeie singură, chiar dacă s-a tot zvonit că ea și Liam Payne ar avea idilă de ceva luni bune. 

gettyimages-483577490-594x594.jpg

În presa internațioală s-a vehiculat că Naomi Campbell și Liam Payne ar avea o relație
Foto Getty Images

„Naomi s-a cam apropiat de Drake la petrecere, s-a distrat de minune. Ei doi au început să și danseze la un moment dat. Nu vrea o relație serioasă și probabil de aceea nu-și face apariția alături de Liam la evenimente. Pur și simplu nu pare genul ei ăsta și ea preferă spațiul personal”, au declarat surse de la petrecere pentru tabloidul anterior menționat. 

Deși nu se afișează împreună în cadrul evenimentelor, se vehiculează că Naomi și Liam au petrecut „Ziua Îndrăgostiților” împreună și că au ajuns și la relații intime. Deși nu s-a căsătorit niciodată, Naomi Campbell are o lungă listă de cuceriri, unde apar și nume celebre precum Robert De Niro, prinţul Albert de Monaco, Johnny Depp, Eric Clapton, Mike Tyson, Michael Fassbender, Kevin Costner, Sylvester Stallone, Leonardo DiCaprio şi Lenny Kravitz.

 

 

Loading...

Citește și