Modelul cu cei mai mari sâni naturali a înnebunit internetul! Poartă cupa F la sutien

rhian-sugdan.jpg

Rhian Sugdan
Rhian Sugdan are un bust 100% natural
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Sânii mari sunt atu pe care și-l dorește orice femeie! Cele care își permit apelează la chirurgii esteticieni, dar există și norocoase care s-au născut cu un bust natural. Acesta este și cazul lui Rhian Sugden (32 de ani), care se poate lăuda cu un decolteu sută la sută de la „mama natură”. Blondina poartă cupa 85F la sutien.

Cunoscută drept „fata de la pagina 3” din tabloidele britanice, superba blondă și-a construit o carieră de succes în modelling. Recent, vedeta a publicat mai multe imagini cu ea într-un costum de baie care i-a evidențiat formele. Cu această ocazie, Rhian Sugden a anunțat că se duce în luna de miere cu soțul ei, relatează Daily Star. Ea le-a arătat fanilor ei ce costume de baie își ia în vacanță.

„Plec în mult amânata lună de miere săptămâna aceasta! Abia aștept”, a scris blondina pe contul ei personal de Instagram. Rhian are sute de mii de fani care o urmăresc pe rețelele sociale. 

rhian-sugdan2.jpg

Rhian Sugdan
Rhian Sugdan poartă cupa F
Foto: Instagram

Cine este Rhian Sugdan

rhian-sugdan-fata-de-la-pagina-3.jpg

Rhian Sugdan
Rhian este o cunoscută „fată de la pagina 3”
Foto: Instagram

 

Rhian Sugdan și-a început o carieră în modelling încă din adolescență. Pentru că nu avea măsurile unui manechin, având 1.68 de m înălțime și sâni extrem de mari, agenția Samantha Bond din Londra, care reprezintă multe „fete de la pagina 3” celebre, i-au sugerat să fie model glamour. Fetele cu forme pot fi modele glamour sau fotomodele fără probleme, fără să se gândească la faptul că nu sunt înalte sau că nu sunt filiforme. În 2008, Rhian Sugdan a apărut în documentarul BBC „Glamour Girls”, apoi a semnat cu agenția de modelling „Girl Management”.

 

Citește și

Cele mai celebre 5 perechi de sâni naturali din istorie FOTO

Femeia cu cei mai frumoși sâni din lume a avut cel mai urât decolteu de la Oscar 2019

 

Loading...
 
 

Citește și

  • emily

    Emily Ratajkowski (25 de ani) este una dintre cele mai frumoase și căutatea modele din lume. Nu doar frumusețea o caracterizează, aceasta fiind recunoscută drept și ”cel mai frumos model cu cei mai frumoși sâni naturali”. Cu milioane de fani pe rețelele de socializare, Emily știe cum să-i țină aproape și cum să le însenineze ziua, drept dovadă și ultima fotografie publicată pe contul său de Instagram.

  • E greu în anul 2016 să mai întâlneşti la plajă busturi nesiliconate, mai ales în rândul vedetelor, care-şi permit orice din punct de vedere financiar. Fotoreporterii Click! au găsit însă acul în carul cu fân, adică şase dive sexy, cu sâni naturali.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1