Cele mai celebre 5 perechi de sâni naturali din istorie FOTO

christina_hendricks.jpg

Christina Hendricks
Christina Hendricks este potrivit Esquire cea mai sexy femeie din lume
Foto: Splash

Celebritățile au fost mereu învidiate pentru formele voluptoase care au ajutat la atingerea statutului de celebritate la nivel mondial. Avanatajul cu care le-a înzestrat natura este foarte bine folosit de cele cinci celebrități din lista de mai jos și le ușurează munca.

Tyra Banks a ajuns celebră după ce a pozat pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit Edition, și a fost aleasă pe post de îngeraș în preyentările de modă Victoria`s Secret. În prezent este creatorul America’s Next Top model și are propriul show, The Tyra Banks Show.

tyra_banks.jpg

tyra banks
Tyra Banks se mândrește cu bustul său
Foto: Splash

Salma Hayek, frumoasa și populara actriță de origine mexicană a devenit celebră după ce a jucat alături de Antonio Banderas în filmul ”Desperado” și este una dintre cele mai importante actrițe de la Hollywood. Se declară împotriva operațiilor estetice, inclusiv în zona bustului.

selma_hayek.jpg

salma hayek
Salma Hayek este mama unei fetițe, Valentina
Foto: Splash

Jayne Mansfield a fost una dintre primele actrițe care au fost și iepurași Playboy. Actriță, cântăreață, un adevărat sex-simbol în anii `60, rămâne în continuare una dintre cele mai apreciate actrițe cu sâni naturali din istoria Hollywood-ului. ”Un bust mare și frumos o să-ți aducă mai mult decât o cană de cafea”, spunea actrița.

jayne_mansfield.jpg

Jayne mansfield
Jayne Mansfield a fost conștientă de avantajul ei
Foto: Imdb.com

Sofia Vergara este cea mai frumoasă actriță de origine columbiană. Și-a început cariera ca model, iar aspectul ei exotic și bustul generos au propulsat-o în cadrul serialului Moden Family, rol ce a făcut-o celebră.

sofia_vergara.jpg

sofia vergara
Sofia Vergara a strâns o avere de peste 70 de milioane de dolari
Foto: Splash

Cea mai frumoasă pereche de sâni celebri aparțin unei actrițe din noul val american. Christina Hendricks este o roșcată atipică cu un bust impresionant, iar rolurile pentru ea au început să curgă după ce a jucat în AMC’s Mad Men. Să fie de la sâni?

christina_hendricks.jpg

Christina Hendricks
Christina Hendricks este potrivit Esquire cea mai sexy femeie din lume
Foto: Splash

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1