Maddox a vorbit pentru prima oară despre Brad Pitt! Fiul Angelinei Jolie nu îl consideră tată pe actor

maddox-jolie-pitt.jpg

Maddox Jolie-Pitt
Maddox s-a mutat în Coreea de Sud
Foto: Getty
Citeste tot despre: 

Maddox Jolie-Pitt (18 ani) s-a mutat de aproape o lună în Coreea de Sud. El urmează studiile Universității Yonsei, în Seoul. Tânărului i-a fost luat un interviu spontan, pe stradă, unde a vorbit și despre tatăl său vitreg, Brad Pitt (55 de ani), de care Angelina Jolie (44 de ani) a divorțat în 2016.

În înregistrarea video obținută de publicația In Touch, Maddox a fost întrebat dacă Brad Pitt îl va vizita la universitate, dar a răspuns evaziv: „Nu știu. Nu știu ce se va întâmpla”. Pe parcursul interviului, adolescentul a încercat să evite subiectul. Atunci când a fost întrebat dacă relația lor s-a terminat pentru totdeauna, Maddox a răspuns: „Ce se întâmplă, se întâmplă. Asta e”, lăsând să se înțeleagă că nu mai ține demult legătura cu tatăl lui.

Maddox nu se consideră fiul lui Bradd Pitt

angelina-jolie-brad-pitt-maddox.jpg

Angelina Jolie, Bradd Pitt și Maddox
Angelina Jolie, Bradd Pitt și Maddox, la Premiile Oscar din 2013
Foto: Getty

 

Maddox Jolie-Pitt se concentrează acum pe studiile sale. El locuiește la căminul universității și pare că s-a adaptat deja vieții din Coreea de Sud. Au existat numeroase zvonuri în ultima vreme cu privire la relația rece dintre fiul cel mare al Angelinei Jolie și Brad Pitt. O sursă apropiată de adolescent a declarat pentru US Weekly că nu își dorește să țină deloc legătura cu starul de la Hollywood: „Nu se consideră a fi fiul lui Brad Pitt!”.

Angelina Jolie a vorbit despre cum i-a schimbat viața rolul de mamă

Cu mulți ani în urmă, Angelina Jolie era considerată fiica rebelă a Hollywoodului, însă și-a transformat complet imaginea, atunci când a devenit mamă pentru prima oară, în urmă cu 18 ani. Schimbarea a maturizat-o și a resposabilizat-o. La scurt timp după ce Maddox a plecat la facultate, Angelina Jolie a vorbit despre cum s-a redescoperit pe sine, în rolul de mamă. Actrița are șase copii: Maddox, Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani) și gemenii Vivienne și Knox (11 ani.

„Când copiii tăi sunt mici te simţi mult mai «mămică». Când ei sunt adolescenţi începi să îţi reaminteşti cum erai tu în adolescenţă. Îi vezi cum merg în cluburi şi începi să te întrebi de ce tu nu ai putea merge. Eu mă aflu în acel moment ciudat când mă redescopăr”, a declarat Angelina Jolie pentru revista Britain’s Hello.

 

Citește și

Ce i-a spus Jennifer Aniston Angelinei Jolie, înainte ca Brad Pitt să o înșele cu ea

Ce mult au crescut copiii Angelinei Jolie

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...

Citește și

  • Când vestea despărţirii dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt a ajuns în presă, s-a scris că ultima picătură a fost o ceartă monstru care ar fi avut loc la bordul unui avion privat. Conform unor surse, Brad ar fi fost beat şi s-ar fi certat cu unul dintre copiii cuplului. Niciunul dintre actori nu a vorbit public despre acest zvon, dar Brad a recunoscut recent că, după divorţ, a petrecut 18 luni la un program de dezacoolizare.

  • Angelina Jolie se răzbună cumplit pe Brad Pitt

    Pentru a se răzbuna pe Brad Pitt, despre care a auzit că s-a cuplat în secret cu Charlize Theron, Angelina Jolie ar fi decis să se apropie de un alt bărbat. Şi ceea ce ste mai şocant este că ea l-ar fi ales pe al doilea soţ al lui Jennifer Aniston, Justin Theroux.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1