Ce i-a spus Jennifer Aniston Angelinei Jolie, înainte ca Brad Pitt să o înșele cu ea

angelina-jolie-brad-pitt-jennifer-aniston.jpg

Brad Pitt, Angelina Jolie și Jennifer Aniston
Brad Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston când a cunoscut-o pe Angelina Jolie
Foto: Getty

Jennifer Aniston (50 de ani) nu a avut parte de noroc în dragoste. Celebra actriță are la activ două divorțuri, dar cel mai faimos a fost fără îndoială primul. Simpatica Rachel din „Friends” s-a căsătorit cu Brad Pitt (55 de ani) în anul 2000, iar mariajul lor a durat doar cinci ani.

Jennifer Aniston lucra la ultimul sezon din „Friends”, atunci când a întâlnit-o pe Angelina Jolie (43 de ani), în 2004, într-o parcare. La acea vreme, superba actriță acceptase să joace în filmul „Mr. &Mrs. Smith”, dar filmările încă nu începuseră. În mariajul lui Jennifer Aniston existau deja tensiuni, mai ales că el nu ar fi vrut ca ea să accepte să mai joace în „Friends”, deși a actrița a câștigat 1 milion de dolari pe episod. La petrecerea de încheiere a celebrului serial, Brad Pitt a fost marele absent. Jennifer Aniston le-a spus colegilor ei că Brad Pitt nu a putut veni pentru că filmează pentru „Mr. & Mrs. Smith”. Fără să știe la acea vreme, soțul ei era deja îndrăgostit de Angelina Jolie, considerată pe atunci cea mai frumoasă femeie din lume.

Jennifer Aniston a mărturisit pentru Vanity Fair că a cunoscut-o pe actriță într-o parcare unde se filma o secvență din „Friends”. Asta se întâmpla înainte ca Brad Pitt și Angelina Jolie să înceapă o aventură amoroasă. 

Brad Pitt s-a schimbat imediat ce a cunoscut-o pe Angelina Jolie

angelina-jolie-bradd-pitt.jpg

Angelina Jolie și Brad Pitt
Brad Pitt, Arnon Milchan și Angelina Jolie, la premiera filmului „Mr. & Mrs. Smith”, în 2005
Foto: Getty

 

«Am parcat mașina, m-am dat jos și m-am prezentat. I-am spus: „Brad este foarte bucuros că va juca într-un film alături de tine. Sper că voi doi vă veți simți bine împreună”», a declarat Jennifer Aniston. Actrița a recunoscut că după ce Brad Pitt a cunoscut-o pe Angelina Jolie, era ca și „ieșit” din relație. Aceasta a dezvăluit că el a început să se schimbe radical și că a început să se poarte foarte rece cu ea. 

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei „Mr.& Mrs. Smith” și s-au căsătorit în 2014, după mai mulți ani de relație. Ei au împreună șase copii, trei biologici, Shiloh (12 ani)  și gemenii Vivienne și Knox (10 ani), și trei adoptați, Maddox (17 ani), Pax (15 ani) și Zahara (14 ani). În 2016, Angelina Jolie a băgat actele de divorț, acuzându-l pe Brad Pitt că a căzut în patima alcoolului și a drogurilor și că s-a purtat urât cu copiii. Jennifer Aniston s-a recăsătorit în 2015, cu actorul american Justin Theroux (47 de ani), însă mariajul lor a durat doar doi ani. 

 

Citește și

Ce a făcut Angelina Jolie pentru a se răzbuna pe Brad Pitt

Angelina Jolie, la un pas să rămână în sânii goi pe stradă. Cum a rezolvat problema

 

Loading...

Citește și