Ce mult au crescut copiii Angelinei Jolie

a124-star-foto1-6col-200-gettyimages-1132179340.jpg

Actriţa în vârstă de 43 de ani a lăsat cariera pe planul doi pentru a se dedica întru totul educării celor şase odrasle pe care le creşte singură
Foto: Profimedia/Gettyimages

Are deja copii mari! Angelina Jolie se mândreşte foc cu moştenitorii ei. Are 3 copii biologici, care seamănă bine cu ea şi cu tatăl lor, Brad Pitt, şi 3 copii adoptivi pe care i-a crescut cu mult devotement.

Actriţa Angelina Jolie (43 de ani), care are o avere de 100 de milioane de dolari, a lăsat cariera pe locul secund pentru a se ocupa de cei 6 copii ai ei, 3 înfiaţi, Maddox (17 ani), de origine cambodgiană, Pax (15 ani), vietnamez de origini, etiopiana Zahara (14 ani), şi 3 biologici – Shiloh (12 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de 10 ani.

După ce a dat divorţ de Brad Pitt (55 de ani), în 2016, după 11 ani petrecuţi împreună, diva s-a dedicat întru totul odraslelor. Nu demult, ea a ajuns la o înţelegere secretă cu Brad privitor la custodia copiilor. Nimeni nu cunoaşte ce au decis, însă odraslele au rămas în continuare la mamă. Pe toţi şase copii, Angelina i-a crescut frumos şi aproape sunt cât ea de înalţi.

“Sunt rebeli, uneori. Însă nu mă deranjează. Şi eu am fost rebelă la vârsta lor. Nu m-am schimbat foarte mult pe parcursul timpului. Mi-am păstrat obiceiul de a lupta până la capăt pentru un lucru şi vreau să facă şi ei la fel”, a spus actriţa.

Angelina se ocupă de ei, le-a pus profesori particulari, îi duce în vizite să înveţe cât mai multe lucruri pe viu. Este decisă să-i formeze bine pentru viaţă, să le facă un viitor frumos la fiecare. Însă fiica cea mai mare, născută de ea însăşi, Shiloh, trece printr-o criză de identitate.

Fetiţa susţine sus şi tare că vrea să-şi schimbe sexul. De ani de zile, se îmbracă numai în haine masculine. Angelina nu are nimic împotrivă. Din această cauză însă, vedeta s-a certat mereu, în trecut, cu mama fostului ei soţ, Brad Pitt.

Asta fiindcă fosta soacră, Jane Pitt,  îi făcea mereu cadou lui Shiloh haine de fete. Însă aceasta  nu a purtat niciodată rochiţe, nu şi-a făcut niciodată codiţe. Cere să fie tunsă tot timpul foarte scurt, ca băieţii, şi poartă numai pantaloni. Mai nou, sora ei, Vivienne, vrea de asemenea să fie băiat.

Şi ei pozează în părinţi perfecţi

Actriţa Salma Hayek (52 de ani) o ţine cât poate de departe de camerele de filmat pe fiica sa, Valentina, de 11 ani. Fata pe care o are cu soţul său, magnatul François-Henri Pinault, cu averea de 30,6 miliarde de dolari, e deja o frumoasă domnişorică.

a224-star-foto2-85-90-profimedia-0415321155.jpg

Fiica Salmei Hayek, Valentina, de 11 ani, e deja o domnişorică
Foto: Profimedia/Gettyimages

Adoră numai hainele de firmă foarte scumpe şi să fie mereu la modă. Recent, ea a fost văzută cu încălţări roz ornate cu bijuterii verzi de 1.590 $ (6.670 de lei). 

Alec Baldwin (60 de ani) şi mult mai tânăra lui soţie, Hilaria (35 de ani), au o deja o droaie de copii. Actorul mai are o fiică, Ireland, de 23 de ani, din căsnicia cu Kim Basinger (65 de ani).

a324-star-foto3-85-60-profimedia-0411179511.jpg

Hilaria se ocupă mai mult de copii, iar soţul, Alec Baldwin, e cu mâna în buzunare
Foto: Profimedia/Gettyimages

În prezent, atât el, cât mai ales Hilaria, îşi consumă tot timpul pentru creşterea celor patru progenituri, Carmen, de 5 ani, Rafael, de 3 ani, Leonardo, de 2 ani, şi Romeo, în vârstă de nouă luni.

Kim Kardashian (38 de ani) îi face toate poftele fiicei sale, North, de 5 ani. Vedeta de televiziune o machiază şi o îmbracă sexy, deşi are o vârstă atât de mică. Micuţa a apărut deja pe coperte de reviste şi are în garderoba proprie haine de firmă în valoare de milioane de dolari.

a424-star-foto4-85-90-profimedia-0389053396.jpg

North, fiica de 5 ani a lui Kim Kardashian, se crede deja o divă
Foto: Profimedia/Gettyimages

Kim mai are un fiu, Saint, de 3 ani, cu soţul, Kany West, şi o fiică, Chicago, născută anul trecut de o mamă purtătoare.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1