Liam Hemsworth a uitat-o pe Miley! Cu ce actriță a fost văzut ținându-se de mână

miley-liam.jpg

Liam și Miley s-au despărțit la 8 luni de la nuntă
Foto: Hepta

Fanilor celor doi, care încă speră la o împăcare între artiști, nu le va pica bine ultima alegere a lui Liam! Actorul a lăsat deoparte orice gând negru ar fi avut după divorțul de cântăreața Miley Cyrus și a decis să își scoată la plimbare noua iubită, o colegă de-a lui de breaslă, cu care a fost văzut ținându-se de mână.

Deși abia s-a despărțit de Miley Cyrus, după ce aceștia își juraseră iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, Liam Hemsworth se pare că a trecut deja la un nou capitol din viața sa. Acesta n-a pierdut timpul după ce a redevenit burlac. El s-a despărțit recent de Miley Cyrus, la doar opt luni de la nuntă și a fost surprins în prezent ținându-se de mână cu o actriță, despre care presa internațională spune că ar fi noua iubită a acestuia. 

Liam Hemsworth, de mână cu o actriță, după divorțul de Miley 

Liam și Miley au un întreg trecut împreună, având o relație lungă de aproximativ 10 ani, care a mai fost, ce-i drept, presărată de despărțiri și împăcări. În luna august a acestui an însă, după ce s-au căsătorit, cei doi au ales să se separe definitiv de data aceasta, confirmând întreaga situație deloc roz din viața lor amoroasă printr-un divorț. 

liam-noua-iubita.jpg

Liam, alături de noua iubită
Foto: TMZ

Acum, actorul australian a fost surprins luând masa și plimbându-se alături de actrița australiancă Maddison Brown, potrivit Metro. Starul din filmul „Jocurile Foamei” a fost văzut ținând-o de mână pe Maddison când treceau strada, cei doi părând destul de îndrăgostiți. Liam are 29 de ani, iar Maddison – 22 de ani. Liam este la prima relație după divorț, dar fosta lui soție a avut deja mai multe aventuri de natură romantică. Prima oară după divorț, Miley a fost văzută sărutându-se cu o altă actriță, Kaitlynn Carter. Acum, Miley se vede cu cântărețul Cody Simpson.

mcyrus2-21e7.jpg

Miley Cyrus se întâlnește acum cu Cody Simpson
Foto: Instagram

Ce a produs divorțul dintre Liam și Miley 

Divorţul lor ar fi fost cauzat de faptul că actorul şi-a dorit foarte mult un copil, iar ea nici nu a vrut să audă. De asemenea, diferențele dintre cei doi ar fi apărut şi de la faptul că ea câştigă mult mai bine decât el. Miley are deja o avere de 160 de milioane de dolari, iar Liam are în conturi doar 26 de milioane de dolari.

Cei doi s-au cunoscut în timp ce au jucat ca îndrăgostiţi în filmul „Ultimul cântec”, în 2010. De atunci a început povestea lor de iubire cu multe despărţiri şi împăcări. Când s-au căsătorit, la 23 decembrie, anul trecut, au luat prin surprindere pe toată lumea, la fel cum s-a întâmplat și în cazul divorțului. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1