Ce a distrus căsnicia lui Miley Cyrus

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth se iubesc cu năbădăi de nouă ani
Miley şi Liam au avut mereu o relaţie încordată
Foto: Profimedia

Ce a distrus căsnicia explozivă a lui Miley Cyrus cu Liam Hemsworth se întreabă toată lumea. Anunţul despărţirii lor a provocat un mare şoc aşa cum a dost şi anunţul că se căsătoresc la 23 decembrie.

Ce a distrus căsnicia explozivă a lui Miley Cyrus (26 de ani) cu Liam Hemsworth (29 de ani) a analizat cu atenţie ziarul britanic “The Mirror”. Înclinaţiile ei lesbiene, faptul că voia o căsnicie deschisă şi nu voia să rămână însărcinată, în timp ce Liam era disperat să aibă un copil au fost principalele cauze ale despărţirii lor. De asemenea, diferenţele de avere dintre ei au fost uin factor care a făcut să nu se înţeleagă. Miley are o avere de 160 de milioane de dolari, iar Liam are în conturi doar 26 de milioane de dolari. Actorul suferă foarte mult pentru ruptură şi nu a ezitat să spună “Nu înţelegeţi cum e”. Vestea şocantă a despărţirii acestui cuplu ce părea solid a venit la numai opt luni de la căsătorie. Miley a confirmat sâmbătă despărţirea lor. Şi, cu numai câteva ore mai înainte, ea a fost văzută sărutându-se şi giugiulindu-se cu Kaitlynn Carter (30 de ani), fosta soţie a lui Brody Jenner (35 de ani), star de televiziune american. Liam şi Miley s-au cunoscut în timp ce au jucat ca îndrăgostiţi în filmul “Ultimul cântec”. La început au pretins că sunt doar “prieteni buni”, dar în cele din urmă relaţia lor a devenit publică pe covorul roşu la ceremonia Oscar din martie 2010.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit după doar 8 luni de căsnicie

Miley Cyrus s-a măritat în secret!

Povestea de dragoste cu năbădăi a lui Miley Cyrus şi Liam Hemsworth

. După ce a lansat albumul “Can't Be Tamed”, Miley a recunoscut că multe dintre piese erau despre Liam, în iunie 2010. Două luni mai târziu s-au despărţit pentru prima oară. Dar au fost văzuţi din nou împreună în septembrie.  În noiembrie s-au despărţit din nou. În aprilie 2011 s-au împăcat, spunând că de astă dată “vor lua lucrurile încet”. Dar numai un an mai târziu Liam a cerut-o pe Miley de soţie cu un inel cu diamante de 3.5 carate. Ea a spus atunci că logodna a făcut-o fericită. Numai că, în noiembrie 2011, ei s-au despărţit din nou. Miley şi-a tăiat părul, a început să poarte haine grungy şi a fost acuzată că l-a înşelat pe fostul logodnic cu Ed Westwick. În acelaşi timp s-a zvonit că Liam s-a cuplat cu January Jones. Miley, fostă vedeta Disney, a şocat pe toată lumea când a călărit goală o bilă uriaşă în videoclipul piesei “Wrecking Ball”. Asta după ce Liam s-a cuplat cu actriţa mexicană Eiza Gonzalez. Miley a încercat o relaţie cu Patrick Schwarzenegger, apoi s-a cuplat cu fotomodelul Stella Maxwell. S-au despărţit în aprilie 2015. În octombrie 2016, ea s-a împăcat cu Liam şi au anunţat că sunt din nou logodiţi. Când s-au căsătorit, în urmă cu 8 luni, au luat prin surprindere pe toată lumea. Miley s-a plâns însă curând că “e confuz” să fii căsătorit. Ea a mai spus că e încă foarte atrasă de femei şi că nu poate să fie o “soţie obişnuită”. Ce a distrus căsnicia explozivă a lui Miley Cyrus cu Liam Hemsworth este acum limpede.

 

Loading...

Citește și