Miley Cyrus, căsnicie de 229 de zile. Cele mai scurte mariaje ale vedetelor de la Hollywood

24-foto1-135-230-gettyimages-1154275036.jpg

Miley şi Liam aveau o relaţie de 9 ani, dar mariajul le-a distrus iubirea
Foto: guliver/gettyimages

N-a fost să fie! Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au despărţit după numai 229 de zile de căsătorie. Ea recunoaşte că e lesbiană şi a fugit de acasă cu o femeie. El a dat divorţ imediat ce a aflat.

Cântăreaţa şi actriţa Miley Cyrus (26 de ani), cunoscută mai ales pentru rolul din serialul “Hannah Montana”, a plecat din casa din Malibu pe care o împărţea cu actorul Liam Hemsworth (29 de ani) la începutul lui august. Ea a făcut o escapadă în Italia, unde a fost surprinsă sărutându-se şi giugiulindu-se cu Kaitlynn Carter (30 de ani), fosta soţie a lui Brody Jenner (35 de ani), star american de televiziune.

La 10 august, diva a anunţat că s-a despărţit de soţ. Resemnat, Liam, a plecat la surf în Byron Bay, New South Wales, Australia, împreună cu fratele lui, Chris Hemsworth (36 de ani), şi soţia acestuia, Elsa Pataky (43 de ani). La 21 august, el şi-a luat inima în dinţi şi a dat divorţ.

La început, Miley s-a arătat supărată, dar a recunoscut că se simte mult mai atrasă de femei. Apoi a spus că nu regretă despărţirea de Liam. Divorţul lor ar fi fost cauzat de faptul că el şi-a dorit foarte mult un copil, iar ea nici nu a vrut să audă. De asemenea, diferendele dintre cei doi ar fi apărut şi de la faptul că ea câştigă mult mai bine decât el. Miley are deja o avere de 160 de milioane de dolari, iar Liam are în conturi doar 26 de milioane de dolari. Cei doi s-au cunoscut în timp ce au jucat ca îndrăgostiţi în filmul “Ultimul cântec”, în 2010. De atunci a început povestea lor de iubire cu multe despărţiri şi împăcări. Când s-au căsătorit, la 23 decembrie, anul trecut, au luat prin surprindere pe toată lumea. Miley şi Liam speră să încheie divorţul cu o înţelegere până la 31 octombrie.

Şi ei au avut parte de aceeaşi soartă

  • Britney Spears şi Jason Alexander, mariaj de 55 de ore. Spre marea surpriză a tuturor, cântăreaţa Britney Spears, astăzi în vârstă de 37 de ani, s-a măritat, în ianuarie 2004, cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander. La acea vreme, diva avea doar 22 de ani. A fugit cu Jason în Las Vegas şi s-a căsătorit în secret, purtând blugi şi şapcă pe cap. După doar 55 de ore a anulat căsătoria, pe motiv că nu şi-a dat seama ce face, când s-a măritat.

  • Nicolas Cage şi Erika Koike, căsnicie de 4 zile. Actorul Nicolas Cage (55 de ani) a divorţat de a patra soţie, machieuza Erika Koike, de 34 de ani, după doar 4 zile. Ei s-au căsătorit la 23 martie 2019, în Las Vegas. Cage a motivat că a renunţat la mariaj după ce a descoperit că Erika Koike avea două dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului. Apoi a spus că era “prea beat” pentru a-şi da seama că s-a însurat.

24-foto4-65-60-gettyimages-72473903.jpg

Foto: guliver/gettyimages
  • Carmen Electra şi Dennis Rodman, căsătorie de 9 zile. Căsătoriile din Las Vegas chiar nu ţin! Tot acolo şi-au unit destinele, în 1998, şi actriţa Carmen Electra, astăzi în vârstă de 47 de ani, cu baschetbalistul Dennis Rodman (care actualmente are 58 de ani). Nunta a avut loc la 14 noiembrie şi, după 9 zile, la 23 noiembrie, el a cerut desfacerea căsătoriei. Acesta a motivat că a suferit de „tulburări mintale” când s-a însurat.

24-foto5-65-60-gettyimages-187927054.jpg

Foto: guliver/gettyimages
  • Pamela Anderson şi Rick Salomon, luaţi cu acte 2 luni. O altă căsătorie făcută în Las Vegas s-a destrămat în timp record. Este vorba de cea de-a treia căsnicie a actriţei Pamela Anderson, azi în vârstă de 52 de ani. Diva a găsit ocazia de a umple o pauză de 90 de minute între două show-uri, în octombrie 2008, cu o cununie fulger. S-a măritat cu jucătorul de poker Rick Salomon de care a divorţat după 2 luni, pe motiv că nu se înţelegeau.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1