Kevin Spacey a scăpat de acuzația de hărțuire sexuală. Și-a cumpărat nevinovăția?

kevin spacey a scapat de acuzatii.jpg

kevin spacey a scăpat de acuzatii
Kevin Specey, de 59 de ani, bănuit că și-ar fi pus la bătaie averea de 100 de milioane de dolari pentru a scăpa de acuzații
foto EPA
Citeste tot despre: 

Kevin Spacey poate răsufla ușurat: procurorii au renunțat la acuzația de hărțuire sexuală asupra unui tânăr, pe care l-a pipăit în zonele intime în 2016. Gurile rele cred că la mijloc este vorba de o ”mare sumă de bani” pe care actorul în vârstă de 59 de ani ar fi pus-o la bătaie pentru ca victima să își retragă plângerea. Dacă ar fi fost condamnat, Spacey risca să petreacă cinci ani în spatele gratiilor.

Kevin Spacey, în vârstă de 59 de ani, a scăpat de acuzația de hărțuire sexuală. Tânărul de 18 ani care l-a acuzat în 2016 că l-a pipăit pe organele sexuale, într-un separeu dintr-un bar din Nantucket, din apropiere de Boston, nu și-a mai susținut plângerea. În consecință, procurorii au fost nevoiți să renunțe la acuzații. Spacey a dezmințit încă de la început acuzațiile, la scurt timp după ce a recunoscut public faptul că este homosexual. Actorul, care a primit un premiu Oscar pentru rolul principal din ”Frumusețe americană”, în 2000 și unul pentru rolul secundar din ”Suspecți de serviciu”, din 1996, a încercat încă din 2017 să cadă la o înțelegere cu victima pentru a evita să fie târât prin tribunale.

Kevin Spacey a plătit bani grei pentru a scăpa de acuzații?

Actorul de 59 de ani, Kevin Spacey a scăpat basma curată în scandalul sexual din 2016 și singurele probleme cu care mai confruntă sunt plângerile similare de pe teritoriul Marii Britanii. Kevin Spacey a scăpat de procesele din SUA după ce tânărul care l-a acuzat a declarat că a pierdut telefonul în care erau stocate mesajele tendențioase trimise de Spacey în perioada în care îl abuzase sexual. Avocații lui Spacey au profitat de această declarație pentru a-l acuza pe tânăr că ar fi șters intenționat SMS-urile pentru că acestea ar fi demonstrat nevinovăția actorului de 59 de ani. Tânrul a fost chemat apoi să depună iar mărturie în apărarea sa, dar a invocat cel de al cincilea Amendament din Constituția americană care îi permite să nu depună mărturie, dacă aceasta îl incriminează. Procurorul districtual Michael O’Keefe a declarat miercuri: ”Martorul care a depus plângerea a fost informat că dacă alege că invoce cel de al cincilea Amendament dosarul aflat pe rol nu va mai putea continua și acuzatul va scăpa basma curată”. Actorul care are o avere de 100 de milioane de dolari a încercat de mai multe ori să cadă la o înțelegere cu acuzatorii care îi terfeleau imaginea publică și îi afectau cariera

Citește și:

Kevin Spacey, fotografiat pentru prima oară după ce a fost acuzat de abuz sexual. E complet schimbat

Kevin Spacey, pus oficial sub acuzare pentru agresiune sexuală

Kevin Spacey s-a retras din carieră din cauza scandalului sexual

În ciuda faptului că a declarat în repetate rânduri că este nevinovat, Kevin Spacey a fost nevoit să se retragă din distribuția serialului ”House of Cards”. Din 2003 și până în 2015, Spacey a fost director artistic la teatrul londonez Old Vic. După izbucnirea scandalului sexual, în 2016, mai mulți angajați de la teatru au depus plângeri de hărțuire sexuală împotriva lui. Apoi un alt actor american a declarat că Spacey ar fi încercat să îl violeze la o petrecere, pe vremea când el avea doar 14 ani, iar Spacey 26. Bombardat de acuzații, Spacey și-a cerut scuze public, a recunoscut că este homosexual și a declarat că nu își amintește când s-au întâmplat lucrurile de care e acuzat.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1