Kevin Spacey, fotografiat pentru prima oară după ce a fost acuzat de abuz sexual. E complet schimbat

kevin-spacey-public.jpg

Kevin Spacey s-a camuflat pentru a nu fi recunoscut în public
foto: Profimedia

Kevin Spacey, căzut în disgraţie acum mai bine de un an, când a fost acuzat pentru prima oară de abuz sexual, a fost fotografiat pentru prima oară în public, vineri (28 decembrie).

Kevin Spacey ( 59 de ani) a fost surprins când părăsea un spaţiu de repetiţii şi se urma într-o maşină. Cu pereche de pantaloni lălăi, un tricou alb puţin cam mic şi pantofi cu şireturile desfăcute, actorul a încercat să se camufleze sub o caciulă şi un fular tras peste faţă. Doar ochii şi nasul au rămas la vedere, care l-au şi dat de gol. 

Imaginile surprinse acum arată că Spacey s-a îngrăşat considerabil şi pare afectat de tot ce i se întâmplă.

Conform dailymail.co.uk, Spacey avea cărţi şi pixuri în mână, ceea ce sugerează că s-ar fi aflat la vreo repetiţie. Asta deşi nu are oficial nicio apariţie în vreun serial, film sau piesă de teatru. El trebuie însă să apară pe 7 ianuarie la tribunal, când va primi pedeapsa după ce a fost găsit vinovat pentru expunere indecentă. A încercat să scape şi să nu se prezinte, dar cererea depusă de avocatul lui a fost respinsă. 

Kevin Spacey a fost incuplat după ce a agresat un adolescent

kevin-spacey-abuz-sexual.jpg

Spacey a fost acuzat de un tribunal pentru că a hărtuit sexual un adolescent
foto: Profimedia

 

Kevin Spacey a fost acuzat de jurnalista Heather Unruh că i-ar fi abuzat fiul în iulie 2016. Ea a depus plângere în noiembrie 2017, iar în 20 decembrie 2018 a avut loc o audiere în care actorul a fost pus sub acuzare. El aşteaptă acum pedepsa. În timpul unei conferinţe de presă din noiembrie 2017, mama tânărului a declarat că fiul său, pe atunci în vârstă de 18 ani şi fan al lui Kevin Spacey, l-a întâlnit pe actor într-un bar-restaurant din staţiunea balneară din apropiere de Boston. Potrivit ei, actorul l-ar fi îndemnat pe fiul ei să bea pe când nu avea încă vârsta legală de 21 de ani, înainte de "a-i băga mâna în pantaloni". 

Procurorii au spus în aprilie că un caz de agresiune sexuală de care actorul Kevin Spacey s-ar fi făcut vinovat în anul 1992 a intrat în atenţia lor. Departamentul şerifului din Los Angeles a declarat că în presupusul incident a fost implicat un bărbat adult. 

Este în mijlocul unui scandal mediatic din noiembrie 2017

Peste 30 de bărbaţi au spus că au fost victime ale avansurilor sexuale nedorite din partea lui Spacey, care se află în centrul unei controverse de anul trecut, de când actorul Anthony Rapp l-a acuzat că a încercat să-l seducă în 1986, pe când Rapp avea 14 ani. În octombrie 2017, Spacey şi-a cerut scuze pentru orice fel de comportament nepotrivit faţă de Rapp şi nu a mai comentat de atunci.

Acuzaţiile la adresa actorului au fost lansate în urma izbucnirii scandalului sexual care îl vizează pe producătorul hollywoodian Harvey Weinstein.

Rezultatul scandalului în privinţa lui Spacey, care a câştigat un premiu Oscar pentru cel mai bun actor în 2000 cu rolul din "American Beauty", a dus la excluderea sa din sezonul final al serialului Netflix "House of Cards" şi la înlocuirea lui în 2017 din filmul "All the Money in the World".

În ianuarie, Netflix a anunţat pierderi de 39 de milioane de dolari din proiecte în care era implicat Spacey.

Teatrul Old Vic din Londra, unde Spacey a fost director artistic timp de 12 ani, a transmis anul trecut că a primit 20 de acuzaţii de comportament neadecvat în privinţa actorului, care ar fi avut loc între 1995 şi 2013.

Spacey este unul dintre zecile de bărbaţi din industria de divertisment şi politică care au fost acuzaţi de comportament sexual neadecvat în ultimele 10 luni, parte ca rezultat al mişcării sociale "#MeToo". Spacey a recunoscut public pentru prima dată în octombrie 2017 că este homosexual.

 

Loading...