Karel Gott, marea iubire a Corinei Chiriac, bolnav de leucemie

15-profimedia-0376213548.jpg

Karel Gott, 80 de ani, a fost supranumit ”Sinatra din Estul Europei”
Fotografii: Profimedia/ Dorin Constanda
Citeste tot despre: 

Veşti triste pentru fanii marelui artist ceh Karel Gott (80 de ani), supranumit Sinatra din Estul Europei! Cântăreţul cu ”vocea de aur” a fost diagnosticat cu o formă agresivă de leucemie şi are zilele numărate.

Gott a fost marea iubire a Corinei Chiriac (69 de ani), care l-a felicitat la 14 iulie cu prilejul împlinirii vârstei de 80 de ani.

15-foto3-50-70-dc_0030.jpg

Corina Chiriac are doar amintiri frumoase legate de ”vocea de aur a Pragăi”

 

„Pe fiecare dintre noi ne «marchează» în viaţă o epocă, o ţară sau o persoană. Unul dintre oraşele mele preferate e Praga, unul dintre felurile mele preferate de mâncare este «svíčková» (o mâncare pe bază de carne de vită cu legume şi condiment - n.r.) şi una dintre persoanele care m-a impresionat mult pentru profesionalismul, umorul şi eleganţa concertelor lui e artistul ceh Karel Gott… Karel împlineşte 80 de ani. Îmi face plăcere să-i urez «La mulţi ani!» cu sănătate, să se bucure de viaţă, de succes şi de familie”, a scris artista pe contul ei de pe o reţea de socializare, la 14 iulie.

Pe lista hiturilor lui Gott amintim câteva adaptări şi interpretări personale ale compoziţiilor lui Roy Orbison şi chiar adaptarea piesei ”Forever Young” a trupei Alphaville.

 

Citește și:

«M-am îndrăgostit doar o dată, la 26 de ani». Motivul pentru care Corinei Chiriac îi e mai bine singură

Corina Chiriac împlinește 69 de ani! Iubirile care i-au marcat viața

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1