«M-am îndrăgostit doar o dată, la 26 de ani». Motivul pentru care Corinei Chiriac îi e mai bine singură

c112-13-vedetet-corina-chir.jpg

Corina Chiriac a rămas una dintre cele mai cochete soliste din România

Corina Chiriac (66 de ani), interpreta pieselor de succes ”Strada Speranţei”, ”Inima ta” sau ”O clipă de sinceritate”, a vorbit, zilele trecute, la emisiunea ”La radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM, despre unica ei dragoste neîmplinită. N-a pronunţat numele bărbatului, doar a şoptit că e străin, însă toată lumea ştie că marea ei iubire a fost celebrul artist ceh Karel Gott.

Solista este singură şi acum, la 66 de ani. Nu se plânge, ba chiar e de părere că, decât o relaţie grea, cu certuri, şi lipsită de iubire, mai bine lipsă. Corina Chiriac a vorbit despre bărbatul care i-a ajuns la suflet, în urmă cu 40 de ani: “M-am îndrăgostit o singură dată în viaţă, la 26 de ani. Mi-am dat seama că iubesc pentru că aveam un nod în stomac, mă fâstâceam când îl vedeam. Vă daţi seama, eu, care sunt o vorbăreaţă, nu mai ziceam nimic. E tâmpită chestia asta cu îndrăgosteala.  Mi-era dor, vărsam o lacrimă. Apoi, mi-am dat o palmă şi am zis: «Alo!»”.  Muzica a apropiat-o pe Corina Chiriac de marea ei iubire, cântăreţul ceh Karel Gott.
Solista l-a întâlnit şi s-a îndrăgostit de artistul care în anii tinereţii era idolul femeilor de pe întreg mapamondul, în timpul unui festival de muzică din Cehoslovacia, unde ea ne reprezenta ţara. Începând cu 1973, superba artistă a efectuat turnee în Polonia, URSS şi Cehoslovacia, dar şi în RDG, unde a susţinut 25 de concerte. În anii următori a fost prezentă la Festivalul “Decenska Kotva” din Cehoslovacia (1974), Festivalul “Orfeul de aur” din Bulgaria (1975), Festivalul “Lira Bratislavei” din Cehoslovacia (1976), Festivalul de la Poznan – Polonia (1978).


Aceasta era exact perioada în care inima Corinei bătea tare-tare pentru şarmantul solist Karel Gott, acum în vârstă de 78 de ani. Cei doi se vedeau de fiecare dată când ea trecea graniţa. Totul a fost frumos între ei până în 1983, când Corinei Chiriac i s-a luat paşaportul. Atunci, susţin apropiaţii ei, s-ar fi încheiat şi povestea acestora de dragoste. Întrebată de Andreea Esca, la emisiunea ei, de la Europa FM, dacă mai există totuşi posibilitatea să îi pice vreun bărbat cu tronc, Corina a fost categorică: ”Pot să vă dau în scris că nu se va mai întâmpla. Am alte priorităţi, muzica. Mă simt bine aşa, ia uitaţi-vă la mine, arăt bine, n-am nici o operaţie estetică, pe căutate. A te îndrăgosti, a iubi şi a face o familie sunt lucruri care nu merg împreună. Sunt Scorpion, sunt lucidă. Muzica mă împlineşte. Am văzut atâtea vieţi distruse din cauza iubirii, încât nu-mi doresc aşa ceva”.

A fost căsătorită cinci ani cu Virgil Anastasiu

Corina a bifat totuşi un mariaj, cu Virgil Anastasiu, pe care l-a cunoscut peste Ocean.
”În America am stat câţiva ani, am lucrat ca agent imobiliar, câştigam cât să o duc bine, nu neapărat foarte bine. Acolo m-am şi măritat cu Virgil, care se născuse în Constanţa. Ne-am întors în România când am aflat că părinţii noştri s-au îmbolnăvit”, a mai adăugat solista. Cei doi au fost căsătoriţi în perioada 1992-1997.


Artista a povestit, într-un interviu la Kanal D, motivul pentru care a ajuns la divorţ: ”Bărbaţii suferă de nevoia absolută de putere. Unul dintre motivele pentru care m-am căsătorit târziu şi am divorţat repede a fost şi acela de a nu intra la un fals stăpân. De a nu mă lăsa de bunăvoie la dispoziţia unui bărbat care-şi varsă frustrările personale sau profesionale pe mine. De a nu fi minţită, cu o gelozie jucată, pentru a fi manipulată în cele mai nevinovate intenţii de a trăi civilizat!”. Bărbatul a lăudat-o mereu pe solistă: ”Era cuminte, era casnică, avea grijă de gospodărie, mă aştepta cu mâncare caldă”.
Loading...