Julia Roberts, nefardată în vacanță. Ce bine arată Frumușica la 51 de ani!

julia-roberts-nemachiata.jpg

julia roberts nemachiata bea cafea
Julia Roberts a renunțat cu totul la machiaj pentru vacanța din Hawaii
foto: Profimedia

Julia Roberts se bucură de ultimele zile de într-o vacanță cu familia în Hawaii. La 51 de ani, nemachiată, cu buclele în dezordine, îmbrăcată sport, actrița care a devenit celebră după rolul din ”Frumușica” ne-a amintit tuturor că frumusețea nu are vârstă.

Julia Roberts își petrece câteva zile de vacanță în Hawaii, alături de soțul ei, cineastul Daniel Moder (50 de ani), și de cei trei copii ai lor, Henry Daniel (12 ani) și gemenii Hazel și Phinnaeus (14 ani).

Paparazzi i-au suprins pe Julia și pe Daniel la o terasă, când își savurau cafeaua de dimineață. O idee adormiți, cu paharele de cafea inscripționate cu numele lor, cei doi au impresionat prin atitudinea relaxată.

Julia, cu ochelari de soare fumurii, părul lăsat liber, într-un tricou simplu gri, jeanși și adidași albi, a renunțat cu totul la machiaj, lăsând impresia că se simte foarte bine în pielea ei.

julia-roberts-familie.jpg

julia roberts cu familia in hawaii
Julia Roberts își savurează cafeaua împreună cu soțul ei în Hawaii
foto: Profimedia

 

Julia Roberts, plătită cu 25 de milioane de dolari pentru un film

Julia Roberts, una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood, a strâns o avere de 200 de milioane de dolari de-a lungul carierei, ajungând să primească, la un moment dat, și 25 de milioane de dolari pentru un film.

Julia s-a născut în Georgia, SUA, și voia, inițial, să fie medic veterinar, dar s-a reorientat spre actorie după ce s-a mutat în New York, la sfârșitul anilor ’80.

”Pretty Woman” (”Frumușica”), filmul care a trasformat-o într-o vedetă de talie mondială, a făcut un profit de 464 de milioane de dolari la nivel global. Numele ei pe genericul unui film a devenit garanția succesului. Așa s-a întâmplat cu ”Notting Hill”, ”Magnolii de oțel”, ”Mănâncă, roagă-te, iubește” sau ”În pat cu dușmanul”. A câștigat trei Globuri de Aur și un Oscar. Acum se află la a doua căsătorie, după un mariaj ratat cu Lyle Lovett, de care a divorțat după numai doi ani.

Citește și:

Iată de ce nu o suportă colegii pe Julia Roberts!

Ți-a plăcut Julia Roberts în ”Mănâncă, roagă-te, iubește”? Ce surpriză pregătește actrița

Loading...

Citește și

  • Au trecut din nou peste neînţelegeri! Actriţa Julia Roberts şi soţul său, Danny Moder, petrec câteva zile de vacanţă pe insula Kauai din Hawaii, arhipelag din Oceanul Pacific care aparţine SUA.

  • Julia Roberts este un părinte autoritar care are grijă de cum arată

    Julia Roberts, de 51 de ani, este un părinte autoritar: le-a interzis copiilor televizorul și rețelele de socializare. Ea se ocupă de dezvoltarea și educația minorilor: Hazel (14 ani), Phinnaeus (14 ani) și Henry Daniel (11 ani), rezultați din iubirea conjugală cu Danny Moder, de profesie cameraman.