Imagine rară cu Julia Roberts și cei trei copii. Soțul i-a făcut cea mai frumoasă declarație

julia-roberts-copii.jpg

julia roberts impreuna cu sotul si cei trei copii ai ei
Julia Roberts, într-o imagine rară alături de cei trei copii ai ei
foto: arhivă personală/Instagram

Julia Roberts (51 de ani) a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește viața ei privată. Imaginile în care apare împreună cu cei trei copii ai ei sunt foarte rare. Din fericire pentru fanii actriței, soțul ei, Daniel Moder, a comis o indiscreție zilele trecute și a postat o fotografie cu întreaga familie pe Instagram.

Daniel Moder a profitat de Ziua mamei (13 mai) ca să facă publică o imagine-eveniment în care apare alături de Julia Roberts și de cei trei copii ai lor, Hazel (14 ani), Phinneus (14 ani) și Henry (11 ani). ”Mama aceea drăguță din mijloc. Te iubim atât de mult”, a scris Moder în dreptul imaginii.

Roberts și Moder s-au cunoscut în 2000, pe platourile de filmare ale lungmetrajului ”The Mexican”, cu Julia în rolul principal și Daniel pe post de cameraman. A fost dragoste la prima vedere, iar Moder a divorțat de soția lui de atunci pentru a putea fi împreună cu starul de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în ziua de 4 Iulie 2002, la ferma actriței din New Mexico.

Un an mai târziu, Julia declara, într-un interviu pentru Oprah, că întâlnirea cu Moder i-a schimbat întreaga perspectivă asupra vieții. ”Nu e vorba despre faptul că aș fi mai fericită acum decât înainte, ci despre faptul că sunt mai mulțumită. Am intrat în portul vieții mele. Iar asta se datorează în mare parte căsătoriei mele. Soțul meu, Danny, a fost ca un far călăuzitor pentru mine. Măritată fiind, am ajuns să cunosc tot felul de oameni și să experimentez tot felul de lucruri aparent neînsemnate – care nu m-au schimbat neapărat, dar m-au îmbogățit extraordinar.”

Julia Roberts își ține copiii departe de rețelele sociale

Julia Roberts a declarat recent că nu vrea să-şi supună odraslele la presiunile lumii moderne. „Am trei copii adolescenţi, aşa că am mare grijă când deschid televizorul. Încerc să-i ţin departe de reţelele sociale, fiindcă nu înţeleg ce nevoie ar avea de acestea deocamdată”, a declarat actriţa.

 

Citește și:

Julia Roberts: «Nu-mi las copiii să mă vadă în roluri negative!»

Julia Roberts a luat meditații de la prostituate pentru rolul din «Frumuşica»

Loading...

Citește și

  • Julia Roberts

    Are cel mai scump zâmbet din lume! Actriţa Julia Roberts e convinsă că surâsul său din filmul “Frumuşica” a făcut-o celebră. De aceea, ea şi-a asigurat buzele şi dinţii pentru suma de 30 de milioane de dolari.

  • Actriţa Julia Roberts (51 de ani) a fost invitată recent la emisiunea cunoscutei prezentatoare americane de televiziune Ellen DeGeneres (60 de ani).