Iată de ce nu o suportă colegii pe Julia Roberts!

15_foto1-4col-240-hepta_3298975.jpg

Toată lumea ştie: Julia nu începe să filmeze decât după ce termină de tricotat pulovăraşul de care s-a apucat

Toată planeta o iubeşte pe Julia Roberts (50 de ani) pentru rolurile din „Frumuşica” sau Tinkerbell din „Hook”. Însă numai colegii ei de platou şi cei care o cunosc îndeaproape ştiu cât de capricioasă este la filmări.

Recent, Julia Roberts a fost surprinsă în New York pe platoul de filmare al ecranizării „Ben is Back”. Actriţa, care nu „se dă jos din pat” dacă nu încasează cel puţin 25 de milioane de dolari pe rol (conform revistei Forbes, 2016), a fost surprinsă în timp ce se plimba cu o sticlă albă de plastic pe care scria numele ei şi o pungă în care ţinea materialele de tricotat. Însă puţini ştiu că fără sticla ei personalizată, Julia nu filmează nici o scenă. În pauze, ea se relaxează tricotând pulovăraşe pentru gemenii Hazel şi Phinnaeus, de 13 ani, şi Henry, de 10 ani. 

15_foto2-90-60.jpg

Nu te pup că-ţi pute gura!

 

Regula pentru colegi e simplă: nimeni nu o deranjează când tricotează. În 1994, Nick Nolte (76 de ani) a avut multe de tras cu Julia, la filmările „Ador încurcăturile”. Cei doi trebuiau să se sărute, iar Julia nu putea suporta halena tabacică a lui Nolte. Degeaba actorul avea la el apă de gură, periuţă de dinţi şi gumă de mestecat. Julia insista în continuu să treacă întâi... pe la dentist. Din cauza fiţelor de vedetă ale actriţei, care are o avere de 190 de milioane de dolari, Steven Spielberg a jurat că nu va mai lucra în veci cu ea. „Îmi zicea «Gata, hai să filmăm!», după ce lipsea toată ziua pentru că voia să se mărite cu Kiefer Sutherland. Turnam atunci filmul «Hook» şi aveam mari probleme cu Julia pentru că era instabilă emoţional”, a declarat Spielberg. Şi ultima ciudăţenie a Juliei este aceea că nu filmează niciodată o scenă de amor sau în lenjerie intimă fără soţul ei Danny Moder în spatele camerei de luat vederi.

Loading...
 
 

Citește și

  • julia

    Julia Roberts, dememnată pentru a cincea oară ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume, a avut o întâlnire cu cei mai buni fotbaliști ai lumii. Celebra actriță s-a întâlnit cu Leo Messi și Cristiano Ronaldo, iar fotografiile făcute cu aceștia au fost publicate imediat pe conturile de socializare ale celor două cluburi. Imaginile de milioane de like-uri au devenit virale în scurt timp.

  • julia richard frumusica final film

    O nominalizare Oscar, un premiu, 3 nominalizări Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA. “Pretty woman” (“Frumuşica”), comedia romantică devenită un simbol al poveştilor de dragoste, ar fi trebuit să aibă un alt final decât cel pe care îl ştim noi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1