Fosta soţie a lui Jude Law, în poze nud!

Citeste tot despre: 

Sadie Frost, fosta soţie a actorului Jude Law, a pozat goală în cel mai recent număr al ediţiei britanice a revistei Grazia. Frost, care are 44 de ani şi patru copii, a insistat ca fotografiile publicate să nu fie retuşate digital, pentru a le demonstra cititoarelor că nu e nevoie să se tortureze în numele idealului de frumuseţe promovat de presa de modă.

Frost, care profesează ca actriţă şi designer de modă, a acceptat să se dezbrace în urma unei invitaţii a revistei Grazia de a edita actualul număr al publicaţiei - cu alte cuvinte, de a gândi temele principale şi de a selecta materialele care urmau să apară. Invitarea unui editor-vedetă este o practică nu foarte des răspândită, însă utilizată din când în când de publicaţiile anglo-saxone, ca metodă de promovare. (Şi nu, în cele mai multe cazuri invitatul nu este doar de faţadă, chiar lucrează efectiv la construirea respectivului număr al revistei!)

"Ca multe alte femei, sunt preocupată de felul în care arăt", a declarat Frost, "dar mi-am depăşit temerile şi am pozat nud ca să arăt că sutn ca oricare altă femeie. Îmi plac unele părţi ale corpului meu (sânii, umerii, braţele), dar sunt şi altele de care nu sunt încântată - fundul şi abdomenul." Fotografia în care Sadie Frost apare goală a fost totuşi
retuşată, deşi foarte puţin; editorii foto au îndepărtat în Photoshop
două zgârieturi.

"Nu trebuie să te simţi obligată să ai un corp perfect, pentru că această perfecţiune nu există", a explicat Frost. "În ultimul deceniu s-a vorbit numai despre mărimea zero şi operaţii estetice. A fost ceva rău pentru femei, pentru respectul nostru de sine, pentru corpurile noastre. Recunosc că am fost tentată să mă operez şi eu. Am găsit un chirurg bun şi am discutat cu el. Însă ideea de a mă tăia cineva cu cuţitul pe faţă mă îngrozea. Acum caut alternative."


Apariţia fotografiilor nud cu Sadie Frost vine însă într-un moment în care fostul ei soţ, Jude Law, cu care aceasta are trei copii, şi-a reluat relaţia mai veche cu actriţa Sienna Miller. Cei doi s-au întâlnit în 1994 şi au divorţat în 2003.

Jude Law şi Sienna Miller s-au despărţit în 2005, după ce actorul a recunoscut că a înşelat-o cu dădaca copiilor.


Vezi aici imagini fierbinţi cu Sienna Miller în bikini!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1