Ce surpriză de proporţii i-a făcut Jude Law unui fan

jude_law.png

foto
Doar Connor l-a recunoscut pe Jude Law
Foto: Facebook

Actorul Jude Law(44 ani) nu a fost recunoscut la premiera propriului său film, iar managerul cinematografului a crezut că era un om al străzii pentru că vedeta purta haine şifonate şi o barbă neîngrijită. Singurul care l-a recunocut pe renumitul actor a fost casierul care l-a aşteptat să iasă din sală pentru a face o poză alături de el.

Jude Law a dorit să meargă la premiera cinematografică al ultimului său film şi a decis să poarte un hanorac cu glugă pentru a nu fi recunoscut.  S-a duc la un cinematograf din Bath, iar managerul de acolo l-a rugat pe casier să fie cu ochii în patru pentru că “ omul cu hanorac avea o atitudine ciudată şi părea suspect”. Casierul l-a recunoscut pe Law şi, atunci când acesta s-a îndreptat spre sala în care urma să ruleze filmul, i-a strecurat în hanorac un bileţel în care îşi exprima aprecierea pentru munca depusă de actor. Tânărul l-a aşteptat pe Law la ieşirea din sală şi i-a cerut, timid, o fotografie.

fotoZoom
Mesajul pe care i l-a scris Jude Law casierului
Foto: Facebook

Ceea ce a fost cu adevărat uimitor pentru Connor, a fost faptul că a primit un e-mail de la Jude Law în care actorul îşi cerea scuze că nu a putut sta de vorbă cu el, de teama de a nu fi recunoscut, Mai mult decât atât, Jude i-a mulţumit pentru vorbele frumoase pe care i le-a scris în bilet.

loading...
Loading...

Citește și

  • Sadie Frost, fosta soţie a actorului Jude Law, a pozat goală în cel mai recent număr al ediţiei britanice a revistei Grazia. Frost, care are 44 de ani şi patru copii, a insistat ca fotografiile publicate să nu fie retuşate digital, pentru a le demonstra cititoarelor că nu e nevoie să se tortureze în numele idealului de frumuseţe promovat de presa de modă.

  • Sienna Miller şi Jude Law se iubesc şi distrează acum mai mult ca niciodată. Cei doi actori au fost surprinşi pe un iaht, alături de câţiva prieteni, în ipostaze mai puţin decente.