Bombă! Johnny Depp a fost dat afară din seria «Piraţii din Caraibe»

15_foto-2-4-col-gettyimages-1049979284.jpg

De doi ani, starul trece prin mari probleme
Fotografii: GettyImages/ Outnow.ch

Nenorocirile se ţin lanţ de Johnny Depp! Recent, starul a primit cea mai cruntă lovitură. Depp a fost dat afară din seria „Piraţii din Caraibe”. El l-a interpretat pe Jack Sparrow în 5 filme de succes.

Studiourile Disney au luat decizia de a încheia colaborarea cu Johnny Depp pentru „Piraţii din Caraibe“, după 15 ani. Se pregăteşte un nou film din serie, dar starul nu va mai figura în distribuţie. Scandalurile din ultima vreme i-au distrus reputaţia lui Depp. Studiourile Disney cred că acesta a fost motivul pentru care ultimul film din serie, “Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”, a avut cele mai slabe încasări dintre toate cele 5. Faptul că fosta soţie, Amber Heard (32 de ani), l-a acuzat de violenţă domestică, a dat startul problemelor grave ale lui Depp.

 

A fost forţat să-şi recunoască dependenţa de droguri şi de alcool. A spus că a trecut printr-o mare depresie după ce a fost părăsit de nevasta mult mai tânără, în 2016. Aşa i-a fost şifonată şi mai mult imaginea. Apoi scandalul cu foştii manageri, pe care i-a acuzat că l-au adus la sapă de lemn, a pus capac discreditării lui. Nu în ultimul rând, Depp s-a făcut de râs când a fost acuzat că a agresat un membru al unei echipe de filmare. Nu a dat bine nici faptul că a declarat recent că Hollywood-ul are ceva cu el de la o vreme. În consecinţă, tocmai acum, când e la un pas de faliment, a primit o lovitură fatală. A pierdut rolul din „Piraţii din Caraibe” care l-a consacrat şi l-a ajutat mereu să-şi crească simţitor conturile din bănci. Studiourile Disney vor face un nou film „Piraţii din Caraibe“, programat să apară pe ecrane cât de curând. Însă Depp nu îl va mai întruchipa pe Jack Sparrow, a anunţat scenaristul Stuart Beattie. 

Click spune

Johnny Depp  a jucat în 5 filme din seria „Piraţii din Caraibe”: Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre”(2003), “Piraţii din Caraibe: Cufărul omului mort”(2006), “Piraţii din Caraibe: La capătul lumii” (2007), “Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi”(2011) şi “Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar (2017)”. Cele 5 filme au adus încasări de peste 4 miliarde de dolari.

Loading...

Citește și