Fosta soție a lui Tom Cruise, fără sutien și fără machiaj pe stradă

katie-holmes-fara-sutien.jpg

katie holmes fara sutien
Fosta soție a lui Tom Cruise a fost surprinsă fără sutien pe străzile din New Orleans
foto: Profimedia

Fosta soție a lui Tom Cruise se află zilele acestea împreună cu noul ei iubit în New Orleans, unde amândoi filmează pentru două proiecte cinematografice. Katie Holmes a ieșit până la colțul străzii, să cumpere cafea, îmbrăcată foarte lejer, fără sutien, și fără pic de machiaj pe chip, iar paparazzii au fost pe fază.

La 39 de ani și în ciuda unei căsnicii dificile cu Tom Cruise și a unui divorț dureros, cu multe interdicții pentru anii care au urmat, Katie Holmes și-a păstrat prospețimea cu care i-a cucerit pe fani în serialul de televiziune Dowson’s Creek. O dovedesc imaginile surprinse de paparazzi zilele trecute, când actrița a ieșit pe străzile din New Orleans în căutarea unei cafele bune.

katie-holmes_new-orleans.jpg

katie holmes pe strazile din new orleans
Katie Holmes a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din New Orleans, fără sutien
foto: Profimedia

 

Îmbrăcată în jeanși cu talie înaltă și un maiou roz pal, fără machiaj, fără sutien, dar cu bijuteriile preferate la ea, fosta soție a lui Tom Cruise a vorbit tot timpul la telefon, schimbându-și expresia feței în funcție de felul în care decurgea conversația.

Katie Holmes se iubește cu Jamie Foxx de cinci ani

Mama unei puștoaice de 12 ani, Katie Holmes are o relație cu actorul Jamie Foxx (50 de ani), dar cei doi evită să se afișeze împreună. Gurile rele de la Hollywood spun că Jamie și Katie ar forma un cuplu deja de cinci ani și că plănuiesc o nuntă în secret la Paris, orașul în care au recunoscut public că se iubesc. Explicația acestei secretomanii ar fi o prevedere din înțelegerea de divorț a lui Katie, parafată în 2012, prin care i s-ar fi interzis acesteia să se afișeze cu vreun bărbat în primii cinci ani după despărțirea de starul Tom Cruise.

 

Citește și:

Jamie Foxx a salvat un om de la moarte: „Nu sunt erou”

E oficial! Katie Holmes s-a «lipit» de Jamie Foxx

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1