E oficial! Katie Holmes s-a «lipit» de Jamie Foxx

15-ved-ext-foto1-90-190-spl1556250_007.jpg

Katie şi Jamie se iubesc în secret de 4 ani
Foto: Guliver / Splashnews

Au fost pozaţi pentru prima oară împreună în public! Se zvoneşte, din 2013, că Jamie Foxx are o relaţie cu Katie Holmes. Însă de fiecare dată au dezminţit că ar fi împreună. Iată că nu se mai ascund.

Cunoscut mai ales pentru rolul din filmul “Django dezlănţuit”, Jamie Foxx (49 de ani) s-a cuplat cu actriţa Katie Holmes (38 de ani) la un an după ce aceasta a divorţat de Tom Cruise. Au ascuns cât au putut relaţia lor, ca să nu încalce o clauză impusă de fostul soţ al acesteia. Katie a avut interdicţia de a-şi face iubit timp de 5 ani. Dacă nu respecta această condiţie, ar fi pierdut suma de 12,5 milioane de dolari pe care a primit-o de la Cruise în urma divorţului şi pensia alimentară de 50.000 $ pe lună pentru fetiţa lor, Suri, de 11 ani.

Acum, după expirarea acestei perioade de timp, actriţa a ieşit la plajă cu Jamie. S-au ţinut de mână, precum liceenii, s-au plimbat şi s-au distrat în apele oceanului, luni, 4 septembrie, în Malibu. Pe parcursul a 4 ani, ei s-au văzut mereu numai în secret. Katie îşi punea peruci, haine ponosite, machiaj atipic şi folosea maşini închiriate pentru a se întâlni în mare taină cu actorul de culoare. Ea a divorţat de Cruise în 2012 după cinci ani şi jumătate de căsnicie, deranjată de faptul că starul voia s-o crească pe fiica lor potrivit dogmelor ciudate ale Bisericii Scientologice.

15-ved-ext-foto3-90-70-spl1531078_003.jpg

Tom Cruise a fost părăsit de Katie în 2012
Foto: Guliver / Splashnews

gettyimages-82882985.jpg

Cruise foxx
Foxx și Cruise au jucat împreună într-un film din anul 2006
Foto: Getty

Culmea este că Jamie Foxx a fost foarte bun prieten cu Tom Cruise. Ba chiar au fost apropiaţi ca fraţii în anii 2003-2004, când au filmat “Collateral”. Multă vreme, Katie a fost îngrozită  că Tom ar putea pune oameni să o urmărească şi s-a temut de răzbunarea sa. Însă se pare că de acum nu-i mai pasă de ameninţările lui. Nu vrea decât să fie fericită alături de noul iubit, care are o avere de 100 milioane $. Katie are în conturi 25 milioane $.

 

Loading...

Citește și

  • Katie Holmes

    După divorţul de 275 de milioane de dolari, din 2012, Katie Holmes nu a avut nici un iubit. Cel puţin oficial, pentru că, în secret, a avut o aventură cu actorul Jamie Foxx. Iată că şi-a găsit perechea.

  • Sunt unele cupluri de la Hollywood pe care le admiri și speri că vor dăinui veșnic și sunt altele care te fac să te întrebi cum de s-au format. Da, vorbim despre acele cupluri care au stârnit isterie în rândul fanilor și despre care toată lumea spune că nu sunt tocmai cele mai potrivite. Iată la care ne referim!