Katie Holmes, cu sânii sugrumaţi la o prezentare în Paris

katie-holmes-paris.jpg

katie holmes rochie dior paris
Katie Holmes a participat la o prezentare de modă Christian Dior, în Paris
foto: Hepta

După ce s-a zvonit că s-ar fi despărţit de Jamie Foxx, Katie Holmes a avut prima ieşire în public. Actriţa a participat la o prezentare de modă a casei Dior, la Paris, şi a făcut tot posibilul să distragă atenţia de la ştirea care viza viaţa ei personală. A reuşit cu un outfit nepotrivit.

Actriţa de 39 de ani a purtat o rochie de culoare gri deschis din ultima colecţia Christian Dior, cu detalii din dantelă neagră şi un corset mult prea mic. Din păcate, ţinuta aleasă, deşi era spectaculoasă, nu a pus-o deloc în valoare. Sânii lui Katie păreau sugrumaţi în corset, iar imaginile surprinse de fotografi nu sunt deloc încântătoare.

24jghkh.jpg


Katie Holmes (37 de ani) şi Jamie Foxx (48 de ani) au o relaţie de taină de trei ani
 

katie-holmes-paris.jpg

katie holmes rochie dior paris
Rochia aleasă nu a avantajat-o pe Katie Holmes
foto: Hepta
 

Katie a stat în primul rând la evenimentul care a avut loc la muzeul Rodin din Paris. Actriţa a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze şi a optat pentru un look natural şi o coafură lejeră. Pata de culoare a fost dată de oja portocalie, iar la capitolul accesorii, Katie a purtat o gentuţă neagră cu bandulieră, cercei cu pietre preţioase, două brăţari fine şi un inel din aur galben. În picioare, actriţa a ales o pereche de pantofi comozi de la Mary Jane.

katie-holmes-paris.jpg

katie holmes rochie dior paris
Sânii actriţei erau sugrumaţi în corsetul mult prea mic
Foto: Guliver/ Getty Images

 

La eveniment au mai participat modelul Karlie Kloss şi actriţa Kate Bosworth, scrie Daily Mail.

Căsătoria lui Katie Holmes cu Tom Cruise

katie-holmes-tom-cruise-2008.jpg

katie holmes tom cruise suri in 2008
Katie Holmes, Tom Cruise şi fetiţa Suri, fotografiaţi în 2008 pe când formau o familie fericită
foto: Hepta

 

Katie Holmes a fost căsătorită şase ani cu Tom Cruise în perioada 2006-2012. Cei doi au împreună o fetiţă de 12 ani pe nume Suri, cu care se pare că Tom a întrerupt orice legătură. Unele voci sunt de părere că programul încărcat al lui Tom Cruise nu are vreo legătură cu faptul că el nu şi-a mai văzut fetiţa de ani buni. Acestea susţin că de vină pentru ruptura produsă între Tom Cruise şi Suri ar fi chiar liderii sectei scientologice care nu sunt de acord ca actorul să aibă o relaţie cu fiica sa din moment ce aceasta nu a fost crescută potrivit valorilor promovate de sectă. De cinci ani de zile, Katie se iubeşte cu actorul Jamie Foxx, însă au păstrat relaţia secretă până anul trecut. În ultima perioadă, au circulat zvonuri că cei doi s-ar fi despărţit, însă agentul care o reprezintă pe Katie a declarat că acestea “sunt total neadevărate”.  

 

Loading...

Citește și

  • Când s-a căsătorit cu Tom, Katie se gândea la o viaţă fericită alături de soţul şi fiica sa, dar se pare că n-a ştiut ce o aşteaptă şi în ce familie intră.

  • Katie Holmes (32 de ani), frumoasa soţie a lui Tom Cruise, nu stă degeaba!

  • Cel mai nou cuplu de la Hollywood nu mai este, de fapt, atât de nou. Katie Holmes şi Jamie Foxx au fost suprinşi de paparazzi, ţinându-se de mână, astfel că zvonul că cei doi ar fi împreună, s-a răspândit foarte repede. La fel de repede au apărut şi confirmările. Surse din anturajul celor doi spun că relaţia datează de mai bine de un an.

  • Dezvăluiri incendiare! Katie Holmes este însărcinată în 3 luni cu Jamie Foxx. Cel puţin aşa susţine “Star Magazine”. Cei doi s-ar fi căsătorit deja în secret, potrivit unor surse apropiate cuplului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1