Felicity Huffman, din «Neveste disperate», fotografiată în pușcărie. Imaginea e dezolantă

felicity-huffman.jpg

felicity huffman inainte de a afla ca a fost condamnata la inchisoare
Felicity Huffman a fost însoțită la tribunal de soțul ei, actorul William H. Macy
foto: Getty Images

Actriţa Felicity Huffman, cunoscută pentru rolurile din lungmetrajul „Transamerica” şi serialele „Neveste disperate” şi „When They See Us”, a fost fotografiată în timpul unei plimbări în curtea închisorii unde ispăşeşte o pedeaspă de două săptămâni.

Felicity Huffman a fost găsită vinovată în cazul înşelătoriei pentru dobândirea de locuri la universităţi americane de elită. Ea s-a prezentat la închisoarea federală din Dublin (San Francisco), California, pe 15 octombrie, iar cinci zile mai târziu presa americană a făcut publice imagini surprise în curtea instituţiei.

În total, Felicity Huffman va petrece 13 zile în închisoare, pentru că o zi a petrecut-o în custodie în luna martie. Apoi actriţa va fi eliberată condiţionat, timp de un an, în care va trebui să efectueze şi 250 de ore de muncă în folosul comunităţii. În plus, Huffman a fost amendată cu 30.000 de dolari. Instituţia de corecţie din Dublin este considerată o închisoare „de securitate scăzută”, cu 1.235 de femei. Felicity Huffman este primul părinte implicat în acest caz, denumit Operation Varsity Blues, care a fost condamnat. De la hotărârea luată în cazul ei şi până în prezent, zece părinţi care au pledat „vinovat” au fost sancţionaţi cu amendă şi sau cu închisoare de până la 5 luni. Operaţiunea, denumită de FBI „Varsity Blues”, după un film din anii 1990 despre presiunea pe care o exercită bursele şcolare sportive, are în vedere nereguli comise în perioada 2011 - 2018, când, spun anchetatorii, părinţii au încercat să înşele procesul de admitere american.

felicity-huffman.jpg

Felicity Huffman poartă uniformă, șapcă, iar pe chip i se poate citi anxietatea
foto: Profimedia

Felicity Huffman: "Mi-am trădat fiica şi dezamăgit familia"

Într-o scrisoare trimisă judecătoarei Indira Talwani, Huffman a explicat că a fost motivată de insecuritatea ei, ca mamă, şi de preocuparea că incapacitatea de studiu a fetei ei o va împiedica să ajungă la facultate pentru a studia actoria. „Sincer, nu mi-a păsat şi nu îmi pasă ca fiica mea să meargă la o facultate de prestigiu. Am vrut doar să îi ofer ocazia de a fi luată în considerare pentru un program unde talentul ei actoricesc ar fi factorul decizional”, a scris Huffman.

Cum a intervenit Felicity Huffman pentru fiica ei

Actriţa a spus că Singer i-a explicat că rezultatele fiicei ei vor fi prea mici pentru a intra la facultate şi i-a sugerat să îi permită să modifice răspunsurile ei. Ea a precizat că a fost şocată iniţial că există astfel de aranjamente şi că s-a gândit la asta timp de şase săptămâni. „Am încălcat legea, am dezamăgit comunitatea educaţională, mi-am trădat fiica şi dezamăgit familia”.

Fiica actriței: ”De ce nu ai avut încredere în mine?”

Potrivit lui Huffman, atunci când a aflat, fiica ei a întrebat-o cu lacrimi în ochi: „De ce nu ai crezut în mine? De ce nu ai crezut că pot face asta de una singură?”. „I-am compromis viitorul, integritatea familiei mele şi a mea”, a completat actriţa, care s-a declarat ruşinată pentru ceea ce a făcut.

Curtea a primit scrisori de susţinere pentru Huffman din partea soţului ei, actorul William H. Macy, a creatorului serialului „Neveste Disperate”, Marc Cherry, şi a actriţei Eva Longoria.

Citește și:

Eva Longoria împlineşte vârsta de 44 de ani. Care sunt secretele divei

Oscar 2019. Cele mai spectaculoase ţinute. Rochia lui Glenn Close a avut 19 kg

 

Loading...

Citește și

  • A fost arestat preventiv în luna februarie pentru acuzaţia de luare de mită, iar acum e în mijlocul unui nou scandal. Profesorul Lazăr Onisâi, de la Faculatatea de Medicină din cadrul Universităţii „Transilvania”, va fi anchetat şi pentru avansuri sexuale. Două studente l-au reclamat că acesta le-a pipăit când s-au prezentat la examene, informează rtv.net.

  • radar, politisti

    Iată ce metode foloseau 14 poliţişti de la Birourile Rutier şi Ordine Publică din cadrul Poliţiei Piatra Neamţ pentru a colecta şpaga de la şoferi! Cercetările arată că oamenii legii au luat mită de 115 ori în 25 de misiuni executate în perioada 22 aprilie – 18 mai 2016, sumele fiind cuprinse între 50 şi 400 de lei.