Eva Longoria împlineşte vârsta de 44 de ani. Care sunt secretele divei

Eva Longoria

Eva Longoria a împlinit 44 de ani
Eva Longoria este la fel d efrumoasă ca în tinereţe
Foto: GuliverGetty Images

Actriţa americană de origine mexicană Eva Longoria împlineşte astăzi vârsta de 44 de ani. Ea a devenit celebră datorită rolului Gabrielle Solis din serialul de suucces “Neveste disperate”.

Eva Longoria s-a născut la 15 martie 1975 în Corpus Christi, Texas, SUA, deci împlineşte vârsta de 44 de ani. Părinţii ei se numesc Enrique Longoria Jr. şi Ella Eva Mireles. Ea este cea mai mică dintre cele patru fiice ale lor. Surorile sale se numesc Elisabeta Judina, Emily Jeanette şi Esmeralda Josephina. Când era adolescentă, spune ea, viaţa sa era neplăcută, fiindcă i se spunea că e “urâtă”.  Însă în 1998, ea a fost încoronată Miss Corpus Christi. Asta a răzbunat-o pentru cât suferise până atunci. După ce a dat lovitura în concursul de frumuseţe, Eva a avut oportunitatea să participe la un show de talente în Los Angeles. Din nou a ieşit câştigătoare şi acest lucru i-a permis să rămână în Los Angeles şi să-şi continue cariera actoricească.

  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • Maximize

1/7

Eva Longoria îşi sărbătoreşte ziua de naştere în mod deosebit

Ca în fiecare an, Eva Longoria îşi serbează ziua înconjurată de prietenii cei mai apropiaţi. Ca de obicei, primeşte cadouri scumpe, de firmă, de la ei. Diva a ţinut întotdeauna să aibă o aniversare cu totul aparte, cu cântăreţi mariachi şi surprize. Anul trecut, când era însărcinată, pentru prima oară în viaţă, a avut parte de cea mai frumoasă petrecere de ziua ei. Darurile, de la prietenele ei cele mai bune, Kerry Washington Gina Rodriguez şi Khloé Kardashian, au fost dedicate micuţului său care urma să se nască. Şi în acest an, Eva crede că se va întâmpla la fel.

Zodia Peşti o defineşte pe Eva Longoria

Actriţa Eva Longoria s-a născut în zodia Peşti. Este blândă, amabilă şi îi place să îi ajute pe cei din jur. Îşi ajută mult familia şi prietenii. Ba chiar este gata să se sacrifice pentru persoanele apropiate. Este familistă convinsă şi îl adoră pe soţul său, José Antonio Bastón (50 de ani de ani), preşedinte al Grupo Televisa, cea mai mare televiziune de limbă spaniolă din lume. Eva este mereu visătoare şi are o sănătate destul de fragilă. Mereu visătoare, are nevoie de cineva care să o aducă, din când în când, cu picioarele pe pământ. Iar Baston este exact omul de care are nevoie la greu.

Biografie Eva Longoria

Primele ei roluri în filme au fost minore, în Beverly Hills, 90210” şi “General Hospital.” Primul ei rol important a fost cel din “Tânăr şi neliniştit”. Însă abia după ce a întruchipat-o pe Gabrielle Solis în “Neveste disperate” s-a lansat cu adevărat. Ea a devenit una dintre cel mai bine plătite femei din lume, câştigând uriaşa sumă de 400.000 de dolari pe episod. Surâzătoare, inteligentă, ea a devenit de asemenea imaginea companiei L’Oréal, datorită succesului uriaş de care s-a bucurat în acest serial. Ea a fost căsătorită cu Tyler Christopher din 2002 până în 2004 şi cu Tony Parker, între anii 2007 şi 2011. În 2016, Eva a făcut o nuntă de pomină cu José Antonio Bastón, care a costat 1 milion de dolari. Rodul dragostei lor este băieţelul Santiago care s-a născut în iunie 2018. În prezent, actriţa are averea de 35 de milioane de dolari.

Eva Longoria s-a implicat în politică

Vedeta binecunoscută din serialul “Neveste desperate”, Eva Longoria, s-a mutat în casă nouă împreună cu soţul ei, José Baston, după ce s-au căsătorit. Mutarea s-a făcut înainte de a veni pe lume copilul lor. Ea a mărturisit atunci că i-a fost foarte greu fără încăperile în care se obişnuise. Longoria şi Baston au avut o relaţie de trei ani înainte de nuntă şi s-au logodit în Dubai în decembrie 2015. Longoria a fost implicată şi în politică. În 2012, ea a depus eforturi pentru realegerea fostului preşedinte al SUA, Barack Obama. De asemenea, diva a ajutat prin intermediul proprieu fundaţii tinerele din comunitatea latină din America. Actriţa americană de origine mexicană Eva Longoria împlineşte astăzi vârsta de 44 de ani şi arată la fel de tânără şi frumoasă ca întotdeauna.

 

Loading...