Familia lui Edith Gonzalez, urmărită de blesteme! Soțul vedetei a fost și el diagnosticat cu cancer

edith-gonzalez-sot-cancer.jpg

Lorenzo Lazo, soțul regretatei Edith Gonzalez, suferă și el de o formă de cancer
Foto: Arhivă personală

O nouă informație cutremurătoare a ieșit la iveală, la scurt timp după ce îndrăgita actriță de telenovele Edith Gonzalez s-a stins din viață. După ce s-a confruntat mai mulți ani cu cancerul ovarian, cumplita boală a răpus-o pe vedetă în cele din urmă, însă, pe toată perioada de „luptă” cu boala, Edith a avut sprijin total din partea soțușui ei, Lorenzo Lazo, care i-a fost acesteia alături și în momentele mai puțin plăcute, exact așa cum și-au promis: „la bine și la greu”.

Lorenzo Lazo, soțul lui Edith Gonzalez, suferă de cancer

Iată însă că cel care a ajutat-o pe Edith Gonzalez în încercările sale de a învinge cancerul ovarian, a fost diagnosticat și el, la rândul lui, cu o formă de cancer. Surse din anturajul celor doi soți au dezvăluit informația cutremurătoare, iar în presa internațională se vehiculează că și omul de afaceri ar fi confirmat că suferă de cancer, însă nu a oferit prea multe informații în acest sens. Familia celor doi pare, astfel, urmărită de un blestem, având în vedere că Lorenzo Lazo și-a pierdut și prima soție, pe Concha de la Mora, tot în lupta cu cancerul.

Drama este cu atât mai mare, având în vedere că Edith Gonzalez are o fetiță, pe Constanza, în vârstă de 14 ani, din relația sa cu relația cu politicianul Santiago Creel, care s-a apropiat foarte tare de tatăl ei vitreg, care i-a fost și figură paternă în toți acești ani.

edith-gonzalez-familie.jpg

Edith Gonzalez radia de fericire în sânul familiei. În poză, de la stânga la dreapta: Edith, alături de fiica ei, de Lorenzo Lazo și de fiica acestuia din căsnicia anterioară
Foto Instagram

Edith Gonzalez a fost înmormântată în Mexic, la doar o zi după ce a murit

La doar o zi de la moartea sa, vineri, familia și prietenii actriției s-au adunat pentru a o conduce pe aceasta pe ultimul drum. Ceremonia funerară a fost una extrem de privată, organizată în Mexic, aflându-se despre existența ei abia duminică, 16 iunie, relatează Et Online.

La funeraliile iubitei actriţe de telenovele au participat mai mulţi prieteni apropiaţi şi membri ai familiei, printre care soţul acesteia, Lorenzo Lazo, fiica ei, Constanza (14 ani), dar şi mama vedetei, Ofelia Fuentes, care a fost sfâșiată de durere pe întreaga durată a ceremoniei.

Edith Gonzalez și-a planificat singură înmormântarea

Edith Gonzalez și-a dat seama că nu mai are mult de trăit, atunci când a aflat că i-a recidivat cancerul ovarian. A ținut ascunsă gravitatea bolii și a rugat presa să nu mai vorbească despre asta, pentru că zvonurile îi sperie familia. Cu toate acestea, lucrurile erau cât se poate de grave. Actrița știa bine asta, de aceea și-a plănuit până la ultimul detaliu propria înmormântare. Ea i-a cerut fratelui ei, Victor Manuel, să o deconecteze de la aparate odată ce intră în moarte cerebrală și să „o lase să plece din această lume în pace”. Edith Gonzalez a vrut ca trupul ei să fie depus la teatrul pe care l-a iubit, ANDA (Teatrul Național Asociația Actorilor), locație unde a avut loc ceremonia funerară a actriței.

 

 

Loading...

Citește și