Edith Gonzalez și-a planificat propria înmormântare până la ultimul detaliu! A vrut cântăreți mariachi

edith-gonzalez.jpg

Edith Gonzalez
Edith Gonzalez a murit la 54 de ani
Foto: Instagram

Moartea îndrăgitei actrițe Edith Gonzalez a șocat o lume întreagă. Superba „Salome” s-a stins din viață la 54 de ani, răpusă de un cancer ovarian. Potrivit apropiaților, ea a lăsat instrucțiuni precise cu privire la înmormântarea sa.

Edith Gonzalez și-a dat seama că nu mai are mult de trăit, atunci când a aflat că i-a recidivat cancerul ovarian. A ținut ascunsă gravitatea bolii și a rugat presa să nu mai vorbească despre asta, pentru că zvonurile îi sperie familia. Cu toate acestea, lucrurile erau cât se poate de grave. Actrița știa bine asta, de aceea și-a plănuit până la ultimul detaliu propria înmormântare. Ea i-a cerut fratelui ei, Victor Manuel, să o deconecteze de la aparate odată ce intră în moarte cerebrală și să „o lase să plece din această lume în pace”. 

Edith Gonzalez a vrut ca trupul ei să fie depus la teatrul pe care l-a iubit

edith-gonzalez-si-sotul-ei.jpg

Edith Gonzalez
Edith Gonzalez și soțul ei
Foto: Instagram

 

Una dintre cele mai bune prietene ale starului mexican, Leticia Calderon, a mărturisit că Edith Gonzalez și-a dorit cântăreți mariachi la teatrul ANDA (Teatrul Național Asociația Actorilor), unde a vrut să fie depusă. Dorința i-a fost îndeplinită, iar colegii ei au avut ocazia să își ia rămas bun de la regretata actriță. Muzicienii au cântat mai multe melodii preferate de-ale lui Edith Gonzalez, printre care „Si se dejar”, Cielo Rojo” și „Las Golodrinas”. Victor Manuel, fratele ei, a fost cel care a ținut primul un discurs în memoria ei.  Prietenii ei au declarat presei mexicane că Edith Gonzalez și-a dorit ca înmormântarea ei să nu fie una tristă.

„A vrut să plece în pace. Așa a fost  mereu stilul ei. Elegantă și rafinată, până în ultima clipă”, a declarat Cyhtia Klitbo, o prietenă de-ale actriței, potrivit infobae.com. Mauricio Islas și fratele lui Edith au primit de la aceasta instrucțiuni detaliate legate de înmormântare. Actrița de origine mexicană a lăsat totul pregătit. Mai mult, ea a cerut familiei sale să nu o lase pe fiica ei de 14 ani, Constanza, să vorbească cu presa, pentru că acest lucru ar putea să o afecteze cumplit. După moartea lui Edith Gonzalez, familia ei a dat un singur comunicat de presă, apoi nu a mai vorbit deloc cu jurnaliștii.

La înmormântare, printre primii care au ajuns la biserică a fost Santiago Creel, tatăl fiicei ei, Constanza. Văduvul actriței, Lorenzo Lazo, este și el bolnav de cancer. De asemenea, prima lui soție a murit tot din cauza aceleiași boli cumplite. 

 

Citește și

Edith Gonzalez a fost înmormântată în secret. Imagini de la ceremonia funerară și discursul dureros al mamei sale

Mesajul ascuns pe care l-a lăsat Edith Gonzalez pe Instagram, cu câteva zile înainte să moară!

Loading...

Citește și

  • Edith Gonzalez și-a petrecut ultimele momente din viață gândindu-se la fiica ei de doar 14 ani, presimțind parcă faptul că, în curând, copila va rămâne fără mamă. Actrița i-a scris fetiței ei o scrisoare emoționantă, în care a vorbit despre iubirea ce i-o poartă, dezvăluindu-i, de asemenea, că este extrem de mândră de modul în care aceasta a crescut și de persoana care a devenit.

  • edith gonzales

    Actrița Edith Gonzalez a murit joi, 13 iunie, la doar 54 de ani, în urma unei boli necruțătoare, cancerul ovarian. Pentru orice jurnalist, această veste tristă se transformă, vrând-nevrând, în știre. Pentru mine a devenit una dintre cele mai triste povești, căci am avut onoarea și bucuria să o cunosc și să mă las fermecat de delicata Salome. Se întâmpla în 2007, chiar la București.