Cum se transformă Angelina Jolie în personajul Maleficent! Machiajul durează câteva ore

angelina-jolie-maleficent.jpg

Angelina Jolie
Angelina Jolie interpretează rolul unei vrăjitoare în „Maleficent”
Foto: Getty/WALT DISNEY PICTURES
Citeste tot despre: 

Disney a publicat imagini cu Angelina Jolie (44 de ani) transformându-se în Maleficent. Actrița se întoarce pe marele ecrane în octombrie, în rolul personajului negativ care a captivat inimile adulților și copiilor deopotrivă.

Make-up artiștii au nevoie de ore bune pentru a o transforma pe una dintre cele mai frumoase actrițe din lume în personajul tinerei vrăjitoare Maleficent, care trăiește pe tărâmul Moors. Întreg procesul începe cu instalarea coarnelor proeminente ale maleficei creaturi. Apoi, Angelina Jolie este machiată în așa fel încât să se apropie de personajul original din desenele animate. Totodată, make-up artiștii îi crează pomeții înalți, trăsătură definitorie pentru Maleficent. 

maleficent.jpg

Angelina Jolie în Maleficent
Machiajul Angelinei Jolie durează câteva ore
Foto: Disney

Angelina Jolie și-a angajat antrenor de voce pentru a o interpreta pe Maleficent

 

Filmul Maleficent: Mistress of Evil are premiera în octombrie și le are în distribuție pe Angelina Jolie (Maleficent), Elle Fanning (prințesa Aurora) și Michelle Pfeifer (Regina Ingrith). Fosta soție a lui Brad Pitt a dezvăluit recent cum și-a exersat vocea pentru a o juca pe malefica vrăjitoare.

„Când am aflat că o voi interpreta pe Maleficent mi-am spus că trebuie să mă antrenez, pentru că nu eram încă pregătită. Nu eram sigură că pot face ceea ce trebuie pentru acest personaj. Antrenorul meu de voce m-a instruit să îmi folosesc tonalitatea la maximum. Accentul britanic l-am exersat în timp ce le făceam baie copiilor mei și le-am urmărit reacția. Ei îmi spuneau să nu mai vorbesc așa ciudat. Într-o zi mi-a reușit. Am folosit vocea pe care o am acum în film și toți copiii au râs. Mi-am dat seama că am găsit în sfârșit tonalitatea și dicția potrivită”, a declarat Angelina Jolie, citată de metro.co.uk

 

Citește și

Maddox a vorbit pentru prima oară despre Brad Pitt! Fiul Angelinei Jolie nu îl consideră tată pe actor

Ce i-a spus Jennifer Aniston Angelinei Jolie, înainte ca Brad Pitt să o înșele cu ea

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...

Citește și

  • Când vestea despărţirii dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt a ajuns în presă, s-a scris că ultima picătură a fost o ceartă monstru care ar fi avut loc la bordul unui avion privat. Conform unor surse, Brad ar fi fost beat şi s-ar fi certat cu unul dintre copiii cuplului. Niciunul dintre actori nu a vorbit public despre acest zvon, dar Brad a recunoscut recent că, după divorţ, a petrecut 18 luni la un program de dezacoolizare.

  • Angelina Jolie se răzbună cumplit pe Brad Pitt

    Pentru a se răzbuna pe Brad Pitt, despre care a auzit că s-a cuplat în secret cu Charlize Theron, Angelina Jolie ar fi decis să se apropie de un alt bărbat. Şi ceea ce ste mai şocant este că ea l-ar fi ales pe al doilea soţ al lui Jennifer Aniston, Justin Theroux.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1