Cum a reacţionat Justin Bieber când a aflat că Selena Gomez a ajuns la spital

justin-bieber-afectat-veste-selena-gomez.jpg

justin bieber afectat de vestea ca selena e in spital
Justin Bieber suferă din cauză că fosta lui iubită, Selena Gomez, a ajuns la spital
foto: profimedia

Justin Bieber şi Selena Gomez s-au iubit, s-au despărţit, s-au împăcat şi iar şi-au spus adio. Mulţi au crezut că sunt făcuţi unul pentru celălalt, însă într-un final cântăreţul a cerut-o de nevastă pe Hailey Baldwin. Zilele trecute, Selena a fost spitalizată într-o clinică de psihiatrie, iar vestea l-a afectat cumplit pe artist.

Selena Gomez, internată la psihiatrie

Selena Gomez (26 de ani) a fost spitalizată după o cădere nervoasă. Fanii, dar şi apropiaţii, cred că artista suferă din cauza mariajului fostului iubit. Justin Bieber (24 de ani) a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunţat că s-a logodit cu Hailey Baldwin, model de succes şi nepoata actorului Alec Baldwin. Mai mult, se pare că cei doi ar fi făcut şi nunta în secret.

selena-gomez-los-angeles-septembrie-2018.jpg

Selena Gomez, fotografiată la începutul lunii septembrie la un eveniment în Los Angeles
Selena Gomez, fotografiată la începutul lunii septembrie la un eveniment în Los Angeles
Foto: Guliver/ Getty Images

 

Cântăreaţa a fost internată de două ori în luna septembrie la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, America. Se pare că aceasta ar suferi de depresie, iar zilele trecute a suferit o cădere nervoasă şi a ajuns iar la spital. Selena Gomez a fost transferată într-o clinică de psihiatrie.

Justin Bieber, dărâmat de durere după ce a aflat de Selena Gomez

Vestea că fosta iubită trece prin momente cumplite a ajuns şi la urechile lui Justin Bieber. Ca-n fiecare miercuri, artistul a participat alături de câţiva prieteni la slujba ţinută la Hillsong, Beverly Hills.

justin-bieber-trist-biserica-los-angeles.jpg

justin bieber afectat de vestea ca selena e in spital
Justin Bieber a fost ajutat de prieteni să ajungă la maşină
foto: profimedia

 

După ce a ieşit din biserică, artistul părea dărâmat de durere. Cu părul răvăşit, trist şi încercănat, Justin Bieber a încercat în zadar să se ascundă de fotografi. Prietenii l-au îmbrăţişat şi l-au ajutat să ajungă la maşină, semn că starul canadian nu se simţea deloc bine, scrie Daily Mail.

Justin Bieber şi Selena Gomez, iubire cu năbădăi

Justin Bieber şi Selena Gomez s-au cuplat în 2010 şi timp de trei ani au fost de nedespărţit. Şi-au spus adio în 2013, însă patru ani mai târziu s-au împăcat iar. Cei doi au fost fotografiaţi în octombrie 2017 şi păreau mai îndrăgostiţi ca niciodată.

justin-bieber-selena-gomez-american-music-awards-2011.jpg

selena gomez justin biiber American Music Awards 2011
Selena Gomez şi Justin Bieber, pe covorul roşu la American Music Awards, în 2011
Foto: Guliver/ Getty Images

 

În mai, s-a produs declicul, iar apropiaţii spuneau atunci că de vină pentru separarea celor doi este mama cântăreţei, care nu-l voia pe Justin în preajma Selenei. Două luni mai târziu, Justin era fotografiat giugiulindu-se cu nepoata lui Alec Baldwin. Cântăreţul şi Hailey au mai fost împreună şi în 2015. Câteva zile mai târziu, Justin Bieber şi Hailey Baldwin anunţau deja că sunt logodiţi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și