Selena Gomez şi Justin Bieber şi-au spus "adio". Mama cântăreţei, motivul despărţirii

selena_gomez_1.jpg

Foto
Selena s-a despărţit din nou de Justin
Foto:Arhivă personală

Justin Bieber şi Selena Gomez trăiesc o poveste de dragoste complicată, iar potrivit zvonurilor, s-au despărţit din nou, la doar câteva luni după ce se împăcaseră. Tabloidele de peste ocean susţin că cea care a contribuit decisiv la despărţirea celor doi a fost mama Serenei, care refuză să îl accepte pe cântăreţ în sânul familiei.

Mama Selenei nu este de acord cu relaţia pe care fiica sa o are cu Justin, însă o sursă a publicaţiei People susţine că despărţirea aceasta nu a fost influenţată cu nimic de atitudinea pe care o are Mandy Teefy faţă de iubitul fiicei sale. "Au decis să ia o pauză din cauza problemelor de comunicare pe care le au, ea nu ar trebui să ia o decizie referitor la relaţia pe care o are, bazându-se exlusiv pe opinia mamei sale despre cel care îi este iubit. Au fost ceva neînţelegeri între ei, dar nu ar surprinde pe nimeni dacă s-ar împăca într-o săptămână, acesta este stilul lor", a declarat o sursă apropiată pentru mirror.co.uk.

FotoZoom
Selena Gomez şi Justin Bieber trăiesc o poveste de "dragoste cu năbădăi"
Foto:Arhivă personală

Justin şi Selena s-au împăcat la scurt timp după ce cântăreaţa a fost supusă unui transplant renal în toamnă anului trecut. Înainte de a se împăca cu prima sa iubire, Selena a fost nevoită să se despartă de The Weekend, cel cu care forma un cuplu atunci când Bieber a reapărut în "peisaj". 

Recent Selena a dezvăluit că anul trecut a fost unul cua devărat dificil pentru ea din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Artista s-a internat la o clinică de psihiatrie în 2017, după ce a obsrvat că anxietatea şi depresia pun stăpânire asupra ei. În ciuda faptului că a trecut cu brio peste operaţia de rinichi. Selena nu se află încă în formă excelentă şi preferă se evite ieşirile publice sau să ofere declaraţii oficiale. 

fotoZoom
Selena a suferit un transplant renal în luna septembrie 2017
Foto:Arhivă personală

 “Simțea că trebuie să se îndepărteze de toți și de toate și să se concentreze doar asupra sa. A devenit foarte puternică", a declarat unul dintre prietenii cântăreţei, informează usmagazine.com.

loading...
Loading...

Citește și