Selena Gomez speră ca Justin Bieber să nu se mai căsătorească cu Hailey Baldwin

selena.jpg

Selena Gomez nu-și dorește ca Justin Bieber și Hailey Baldwin să se căsătorească
Foto: Hepta

Selena Gomez nu crede că fostul ei iubit se va căsători cu Hailey Baldwin. Justin Bieber și Selena Gomez au avut parte de multe momente controversate dat fiind faptul că s-au împacat și s-au despărțit de mai multe ori.

Selena Gomez i-a mărturisit unui apropiat faptul că nu crede că Justin Bieber și Hailey Baldwin se vor căsători, conform viva.ro.

“Selena își dorește în secret și se roagă ca Justin să nu ajungă până la căsătorie cu Hailey. Cele mai fericite zile din viața acesteia au fost când era împreună cu starul. Ea mereu a crezut că va fi cea ce se va mărita cu Justin, nu Hailey.”

Selena și-ar dori ca cei doi să nu ajungă în fața altarului, ea crede, conform sursei, că mariajul dintre cei doi o va demoraliza complet.

“Selena nu se poate abține să nu se gândească la faptul că dacă cei doi stau mult logodiți, nu o să se căsătorească niciodată. Îi este frică de mariajul celor doi, crede că acest lucru o va distruge.”

“Selena nu ar interveni niciodată între Justin și Hailey, deci niciodată nu o să îi spună nimic acestuia. Dar totuși, atâta vreme cât cei doi nu sunt căsătoriți încă, ea speră la încă o șansă pentru a avea finalul fericit împreună cu Justin”.

Iubita lui Justin Bieber se teme că Selena i-ar putea lua oricând locul.

hepta_3662173.jpg

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit
Foto: Hepta

“Hailey mereu se va simți bântuită de către Selena. Ei îi este frică de faptul că iubirea Selenei pentru Justin nu se va stinge și într-o zi va încerca să îl caute și să încerce să se împace cu acesta. Hailey îl iubește, dar undeva în adâncul inimii, este conștientă că Justin a iubit-o pe Selena prima dată.”

Loading...

Citește și