Céline Dion, pe stradă, ca pe podiumul de prezentare. Culori intense și combinații inedite

celine-dion.jpg

celine dion
Céline Dion este adepta culorilor vii și a combinațiilor inedite când vine vorba despre stilul vestimentar
foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Pentru Céline Dion, nicio combinație nu este imposibilă. Și nu vorbim despre ținutele de scenă, care sunt, prin definiție, ieșite din tipare. Artista este la fel de nonconformistă și pe stradă. Recent, ea a fost surprinsă la New York purtând câteva piese în culori intense, din cea mai recentă colecție a designerului american Marc Jacobs.

Pantaloni roșu închis, sacou roșu aprins și pulover galben, toate în aceeași ținută? Oricât ar părea de improbabil, Céline Dion a făcut furori pe străzile din New York cu această combinație zilele trecute, înainte de concertul sold out de la Barclays Center.

Adaugă la asta o pălărie albă cu panglică neagră, o cămașă în carouri maro, verzi și albe, o cravată galben cu albastru și o geantă roșiu coral și obții tabloul complet al unei ținute care l-ar fi făcut invidios și pe Pălărierul Nebun din ”Alice în Țara Minunilor”.

celine-dion0.jpg

celine dion in rosu si galben
Céline Dion a combinat roșu cu galben în aceeași ținută, iar efectul a fost foarte șic
foto: Profimedia

 

Céline Dion, lecție de stil într-o ținută inedită

O zi mai târziu, Céline Dion a dat o nouă lecție de stil, cu o ținută integrală Marc Jacobs. Artista, care va concerta în iulie la București, a combinat o pereche de pantaloni bleu din catifea reiată, un pulover tricotat, cu tematică country, și o bluză cu manșete și guler brodate, inspirată din vestimentația secolului 19. Și pentru ca efectul de ”viața la țară cu stil” să fie complet, solista și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cizme din piele maro, cu tocul gros, o geantă Celine, în aceeași nuanță, și un colier fantezie cu cowboy.

celine-dion1.jpg

celine dion in pantaloni bleu
Céline Dion a făcut furori într-o ținută Marc jacobs
foto: Profimedia

 

În concluzie, Céline Dion poate purta orice, în orice combinație, cu lejeritate, cu stil și cu zâmbetul pe buze. Până la urmă, regulile există ca să poată fi încălcate, mai ales într-un domeniu atât de inventiv precum moda.

Citește și:

Céline Dion îşi riscă viaţa ca să se înfrumuseţeze

Celine Dion, mărturisire emoţionantă despre soţul mort: "Sunt încă măritată cu el"

Loading...

Citește și

  • Întregul mapamond cunoaşte suferinţa vedetei care şi-a pierdut soţul după o luptă cumplită cu cancerul. Însă nu multă lume ştie că Celine a avut mai multe tragedii de îndurat în viaţa ei. Simple coincidenţe sau putem vorbi despre un blestem în familie?

  • celine dion si rene angelil

    Celine Dion, în vârstă de 51 de ani, a susţinut un concert emoţionant în sala Collosseum din incinta Caesar Palace din Las Vegas duminică, 9 iunie. Evenimentul a fost unul cu totul special întrucât a marcat finalul contractului cântăreţei în locul în care a susţinut 1,140 de concerte în cele două decenii în care a fost o prezenţă nelipsită de la evenimentele organizate la Caesar Palace. Seara a fost una de neuitat pentru Celine Dion care a urcat pe scenă însoţită de copii săi şi şi-a adus aminte, cu lacrimi în ochi, de cel care i-a fost manager, cel mai bun prieten, dar şi partener de viată, Rene Angelil.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1