Cele mai șocante ținute purtate de Céline Dion. Solista s-a schimbat radical după moartea soțului

celine-dion-tinute-foto-profimedia_3bun.jpg

celine dion
Celine Dion, o apariție din ce în ce mai extravagantă
foto: Profimedia

Céline Dion (51 de ani) s-a reinventat total și nu mai amintește cu nimic de doamna elegantă, conservatoare și firavă din perioada în care cânta "My heart will go on" (1997) sau "Pour que tu m'aimes encore" (1995). Noua Céline Dion este cool, extravagantă, dornică să șocheze la orice pas, iar această imagine am început să o vedem după moartea soțului ei, René Angélil, pe care solista l-a îngrijit până în ultima clipă.

Imaginile recente cu Céline Dion în costum de baie pe stradă au șocat și au lansat o grămadă de bârfe. Ce se întâmplă cu artista, ce vrea să demonstreze, de unde și până unde această îndrăzneală care, pe vremuri, nu o caracteriza. Mulți au dat vina pe relația cu tinerelul Pepe Muñoz (34 de ani), originar din Malaga, cu care artista ar avea o idilă din 2017, însă iată că nici această teorie nu mai stă în picioare, de vreme ce cântăreața a dezmințit amorul cu Pepe, spunând că acesta este homosexual.

  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • foto: Profimedia
  • Maximize

1/7

Deși sună cinic, alții afirmă că noua atitudine a lui Céline Dion are legătură cu perioada ei actuală de libertate, ținând cont că ani la rând s-a dedicat și s-a sacrificat, îngrijindu-și soțul bolnav de cancer, până în ziua în care acesta a decedat (14 ianuarie 2016). Dincolo de bârfe și de supoziții, un lucru este cert: Céline Dion se simte bine în pielea ei și le poate concura lejer la extravaganță pe Lady Gaga sau pe Sarah Jessica Parker. Iată o galerie foto cu cele mai ciudate ținute purtate de Céline Dion de-a lungul timpului.

celine_dion_main_0.jpg

Celine Dion a fost alături de soțul ei în perioada în care acesta s-a luptat cu cancerul
Foto:Getty

Are trei copii cu René Angélil

După ce soţul său a fost răpus de cancer, în 2016, Céline Dion s-a schimbat total. Ea a fost căsătorită cu producătorul muzical René Angélil, care a lansat-o în cariera internaţională, în anii 1980-1990. Din căsnicia lor au rezultat trei copii, René-Charles (18 ani) şi gemenii Eddy şi Nelson (8 ani).

Citește și:

Céline Dion cu ochii în lacrimi pe scena din Las Vegas. Ce omagiu i-a adus fostului soţ: «Am avut acelaşi vis»

Céline Dion îşi riscă viaţa ca să se înfrumuseţeze

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1