Celine Dion, mărturisire emoţionantă despre soţul mort: "Sunt încă măritată cu el"

celine_dion_main.jpg

Celine Dion şi Rene Angelil au fost împreună 28 de ani
Foto: Getty

Celine Dion a suferit enorm când soţul ei, Rene Angelil, a murit în ianuarie, după o grea luptă cu cancertul. Cântăreaţa, care avea 12 ani când l-a cunoscut, a dezvăluit că nici acum nu a trecut peste durere şi nu e pregătită să renunţe la el.

"Încă sunt îndrăgostită de el. Nu sunt gata să mă îndrăgostesc din nou. Sunt încă măritată cu el. Nu am sărutat un alt bărbat în viaţa mea", a spus Celin în cadrul emisiunii Sunday Morning de la CBS. 

Cu toate acestea, cântăreaţa de 48 de ani a subliniat că e încojurată de dragoste. "Încă îl iubesc. Şi am dragostea copiiilor, a fanilor, a oamenilor din jurul meu. Când mă culc e lângă mine, când urc pe scenă e lângă mine", a declarat ea, conform mirror.co.uk

Celine a mai povestit că i-a fost greu să îl vadă suferind pe Rene, dar că acum e liniştită la gândul că soţul ei nu mai simte durerea. 

Rene Angelil a murit la vârsta de 73 de ani, la 14 ianuarie. Căsătorit cu artista din 1994, el s-a luptat multă vreme cu cancerul. În august 2014, artista a anunţat că îşi amână cariera pe termen nedefinit pentru a fi alături de soţul ei, care a fost diagnosticat cu cancer în 1999 (ea s-a retras şi atunci din muzică). Angelil a fost operat în 2013, iar o parte din limbă i-a fost îndepărtată, motiv pentru care capacitatea de a vorbi a fost limitată. 

Loading...

Citește și

  • celin dion sot rene angelil

    Soțul lui Céline Dion a pierdut lupta cu cancerul, joi dimineață (14 ianuarie). Artista și René Angélil au avut parte de un mariaj ca-n filme, care a durat mai mult de două decenii. Prima lor întâlnire a avut loc pe când cântăreața avea doar 12 ani, atunci când managerul René, care avea 38 de ani, a surprins-o cântând și a fost impresionat de vocea ei.

  • Soţul lui Celine Dion (47 de ani), Rene Angelil, a murit la vârsta de 73 de ani, joi (14 ianuarie). Căsătorit cu artista din 1994, el s-a luptat multă vreme cu cancerul.