Angelina Jolie, la un pas să rămână în sânii goi pe stradă. Cum a rezolvat problema

angelina_jlie_portret.jpg

angelina jolie portret
Rochia fără bretele i-a jucat feste Angelinei Jolie
foto: Hepta

Angelina Jolie (43 de ani) și-a petrecut ziua de duminică în compania celui mai mare dintre copiii ei, Pax (14 ani), la o sesiune de shopping și apoi la un restaurant. Actrița a avut parte la un moment dat de un accident vestimentar sexy, când rochia fără bretele a alunecat periculos de mult, riscând s-o lase în sânii goi.

De când s-a întors pe pământ american, după un sejur prelungit în Londra, Angelina Jolie a fost surprinsă de fotografi de mai multe ori la plimbare alături de cei șase copii ai ei. Duminică, 26 august, diva a ieșit cu fiul ei cel mare, Pax, la o scurtă sesiune de shopping pe celebra Melrose Place și apoi la restaurant.

angelina_jolie_pax.jpg

angelina jolie si fiul ei pax
Angelina Jolie și fiule ei cel mare, Pax
foto: Hepta

 

Îmbrăcată într-o rochie camel din jerseu, fără bretele, cu pantofi stiletto în aceeași nuanță și geantă retro neagră, Angelina a făcut, cu siguranță senzație în cea mai șic zonă de shopping din Los Angeles.

angelina_jolie_rochie.jpg

angelina jolie cu o rochie sexy
Angelina Jolie a purtat o rochie foarte sexy, fără bretele
foto: Hepta

 

Cu părul castaniu în vânt și ochelari de soare rotunzi, supradimensionați, actrița și-a lăsat la vedere tatuajele de pe brațe și și-a subliniat gleznele cu ajutorul unui lănțișor fin. O ținută perfectă pentru o zi de duminică în oraș, dacă n-ar fi fost un mic accident, care ar fi putut s-o lase pe Amgelina în sânii goi în plină stradă.

Rochia mulată pe sânii neprotejați de sutien a alunecat la un moment dat periculos de mult, însă actrița a fost pe fază și a ridicat-o fără să stea prea mult pe gânduri și fără să-și bată capul să mascheze gestul. Mai mult, simțind că accidentul s-ar putea repeta, Jolie și-a acoperit umerii cu un șal pe care până atunci îl purtase pe braț.

angelina_jolie_rochie_accident.jpg

angelina jolie isi ridica rochia
Angelina Jolie și-a ridicat rochia care alunecase, riscând s-o lase în sânii goi
foto: Hepta

 

Angelina Jolie și Brad Pitt, divorț cu scandal

Angelina Jolie și Brad Pitt (54 de ani) au reintrat în atenția publicului cu un scandal legat de plata pensiei alimentare în contextul în care cei doi încă se luptă pentru custodia copiilor. Jolie ar dori custodie totală, în Pitt nu este deloc dispus să cedeze, chiar dacă această bătălie a ajuns să le expună destul de mult viața personală, lucru evitat de cei doi până acum.

brad-pitt-angelina-jolie-familie-2011.jpg

angelina jolie brad pitt copii  plimbare 2011
Angelina Jolie şi Brad Pitt, fotografiaţi în 2011, pe vremea când formau o familie fericită alături de cei şase copii
foto: Hepta

 

Au fost mai întâi acuzațiile de violență asupra copiilor, apoi dezvăluirile legate de dependența de alcool a lui Brad, iar cel mai recent, Jolie i-a reproșat actorului prin avocați că nu și-a plătit partea de contribuție la creșterea celor șase copii. Brad a reacționat prompt, tot prin avocați, dezvăluind că a virat în contul fostei partenere de viață câteva milioane bune, din 2016, când a fost intentat procesul d edivorț, și până acum. Se pare că Brad ar fi contribuit cu o sumă consistentă inclusiv la achiziția casei din L.A., unde Angelina și cei șase copii locuiesc în prezent.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1