Adevăratul motiv al divorţului dintre Jennifer Aniston şi Justin Theroux

gettyimages-645710844.jpg

Jennifer Aniston şi Justin Theroux
foto: Getty

În 2015, când Jennifer Aniston şi Justin Theroux s-au căsătorit, părea că relaţia lor e una solidă. Însă cei doi aveau încă de pe atunci probleme, iar surse susţin că cea mai mare dintre ele era că nu se puteau decide unde să locuiască.

Conform mirror.co.uk, Justin îşi dorea să rămână în New York, dar Jennifer nu voia să se despartă de Los Angeles. Deşi actriţa din Friends s-a mutat la un moment dat în apartamentul soţului său din West Village, totul s-a transformat într-un haos generalizat. Paparazzi îi urmăreau peste tot şi aşteptau în faţa blocului, iar vecinii erau deranjaţi de prezenţa presei. La un moment dat, Justin a descoperit că cineva îi aruncase cârnaţi pe motocicletă, iar Jennifer a fost convinsă că vecinii furioşi s-au răzbunat pe ei. Atunci, vedeta de 49 de ani s-a mutat imediat.

"Justin are un grup divers de prieteni şi îi place că nu toţi sunt din industrie. E prieteni cu oameni care au restaurante, cu scriitori, artişti, e un grup ecclectic. Îi place să se urce pe motocicletă, să se ducă la un bar şi să nu fie deranjat. Dar paparazzi sunt mereu după Jen. Chiar şi-a dorit ca ea să se simtă bine în New York. Chiar a negociat cu ei să o fotografieze o dată pe zi. S-a mutat chiar din apartamentul său, pe care îl iubeşte. Ea stătea mai mult la hotel însă, iar lui nu îi place asta, mai ales cele din zona de nord a Manhattanului. A convins-o cu greu să se mute în sud, unde îi place şi lui", au povestit surse. 

Jennifer şi Justin s-au cunoscut în 2007, pe platourile de filmare ale peliculei "Tropic Thunder". Ei s-au căsătorit în 2015 şi au anunţat pe 15 februarie 2018 că se despart.

loading...
Loading...