La 54 de ani, Monica Bellucci şi-a tras iubit de 36 de ani

m115-vedete-asta-foto-profimedia-0389079623.jpg

Diva se păstrează foarte bine pentru vârsta ei
Foto: Profimedia

A vrut să arate fostului soţ, Vincent Cassel, de 52 de ani, care s-a însurat cu un manechin de 21 de ani, că şi ea poate să-şi ia un bărbat mai tânăr! La 54 de ani, Monica Bellucci are iubit de doar 36 de ani.

Şi-a luat revanşa! După ce fostul soţ, actorul francez Vincent Cassel, s-a însurat anul acesta cu fotomodelul Tina Kunakey, Monica Bellucci a reuşit şi ea să-şi refacă viaţa. Vedeta italiană s-a cuplat recent cu francezul Nicolas Lefebvre, care este cu 18 ani mai tânăr decât ea.

Este îndrăgostită la nebunie de acesta şi a ţinut să facă anunţul că şi-a găsit sufletul pereche: “Nu mai sunt singură. Mi-am găsit perechea. Sper să meargă totul foarte bine”. Lefebvre a fost fotomodel şi în prezent este proprietarul unei galerii de artă. Trăiesc un moment magnific în existenţa mea”, a mărturisit actriţa în revista “Voici”.

Monica Bellucci nu şi-a mai găsit liniştea până acum, după ce a divorţat de Vincent Cassel, în august 2013. A suferit mult din cauza despărţirii lor, după 18 ani de relaţie. Însă nu a spus niciodată motivul divorţului.

“Nu trebuie să dai vina sistematic pe celălalt pentru demonii proprii. Într-un cuplu, trebuie să fie mereu doi pentru a dansa tango. Ca să funcţioneze un cuplu, nu trebuie să pui piedici libertăţii celuilalt. În dragoste, ca şi în prietenie, dezechilibrul apare când numai unul din doi e generos. Altfel relaţia se rupe. Când Vincent şi eu am decis să divorţăm, am fost foarte tulburată. Trebuie să ai curaj să treci peste un aşa obstacol. Implică o totală redescoperire de sine”, a spus actriţa, care are o avere de 45 de milioane de dolari. 

m215-vedete-foto-2-2-col-monica-bellucci-en-couple-avec-nicolas-un-artiste-de-36-ans.jpg

Revista “Voici”: Monica a recunoscut că e topită după Nicolas

Bellucci şi Cassel au împreună două fiice, Léonie, de 8, şi Deva, în vârstă 14 ani. Din fericire, cei doi au rămas încă apropiaţi, iar acest lucru a făcut-o să învingă marea durere a despărţirii.

“Dragostea, mai ales când sunt copii la mijloc, rămâne. Am făcut greşeli adesea din pasiune, însă toate experienţele m-au îmbogăţit. Dragostea şi dorinţa au fost motorul şi firul roşu în întreaga mea viaţă”, a mărturisit vedeta italiană.

Monica Bellucci a jucat în 60 de filme, între care se numără şi celebra peliculă ”Patimile lui Hristos”. 

Înlocuită de fostul soţ cu o fată de 21 de ani

Fostul soţ al Monicăi Bellucci, Vincent Cassel, a înlocuit-o pe italianca frumoasă cu o tânără de numai 21 de ani. Este vorba de fotomodelul Tina Kunakey. 

Actorul Vincent Cassel, cu averea de 40 de milioane de dolari, e în al nouălea cer de fericire de când este împreună cu aceasta. Cassel şi frumoasa Tina, care seamănă cu Monica, s-au căsătorit astă-vară, în ziua de 24 august, la Bidard, după o relaţie de doi ani. De atunci sunt într-o continuă lună de miere.

m315-vedete-foto-3-2-col-profimedia-0371450708.jpg

Vincent Cassel, de 52 de ani, şi actuala soţie, Tina Kunakey, de numai 21 de ani
Foto: Profimedia

Ei au fost surprinşi, recent, împreună la premiera filmului “L’Empereur De Paris”, în capitala franceză. Actorul este îndrăgostit lulea de mult mai tânăra sa soţie şi a ţinut să o arate şi în public, îmbrăţişând-o cu foc. Şi Tina părea foarte îndrăgostită de starul farncez. Cei doi trăiesc în Brazilia, unde s-au cunoscut, în iulie 2016, pe când Tina avea numai 19 ani. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1