Britney Spears a dat în mintea copiilor! La 37 de ani nu se poate despărţi de ursuleţul de pluş

britney-spears-si-iubitul

britney spears si iubitul
Între Britney şi Sam este o diferenţă de 12 ani, dar acest lucru nu contează deloc pentru ei
Foto: Instagram Britney Spears

Britney Spears, în vârstă de 37 de ani, a trecut prin momente dificile anul acesta, după ce a fost nevoită să se interneze timp de o lună într-o clinică de psihiatrie pentru a face pace cu demonii interiori. După 30 de zile petrecute departe de problemele cotidiene se pare că vedeta muzicii pop a reuşit să remedieze o serie dintre lucrurile care nu o lăsau să zâmbească. Revenirea spectaculoasă a lui Britney se datorează şi iubitului cu 12 ani mai tânăr care i-a fost alături la bine la rău. Judecând după ultimele fotografii încărcate de fosta soţie a lui Kevin Federline pe pagina personală de Instagram ea este mai fericită ca oricând, iar Sam Asghari îi oferă motive să se bucure din plin de ce are viaţa mai frumos de oferit.

Britney Spears este una dintre vedetele care a urcat pe culmile succesului la o vârstă fragedă, dar care a gustat din plin şi reversul medaliei. Alcoolul, dependenţa de doguri şi problemele de facutră psihologică nu au ocolit-o pe vedeta de peste Ocean, ea ajungând de numeroase ori fie la dezalcoolizare, fie în clinicile de psihiatrie. După divorţul zgomotos de Kevin Federline Britney a fost copleşită de sentimentele negative şi a fost nevoită să se lupte cu o perioadă neagră. Din fericire vedeta şi-a găsit liniştea, într-un final, alături de iubitul cu 12 ani mai tânăr, antrenorul Sam Asghari, care pare să fie îndrăgostit până peste cap de cântăreaţă.

Britney şi Sam sunt la fel de îndrăgostiţi ca în prima zi

Cei doi formează un cuplu de doi ani jumătate, iar iubirea dintre ei demonstrează că vârsta este doar un număr. Sam şi Britney se antrenează împreună, dansează şi se bucură de vacanţă ori de câte ori au ocazia. Recent, ei au fost surpinşi de paparazzi pe o plajă retrasă din Miami.Cei doi amorezi au fost imortalizaţi pe un yacht, cu zâmbetul pe buze. jucându-se şi schimbând priviri tandre. Solista a purtat un costum de baie care a scos perfect în evidenţă rezultatelor orelor petrecute făcând sport şi antrenamente de yoga.

britney-spears-si-iubitul

britney spears si iubitul
Britney Spears şi iubitul său au reconstituit o scenă celebră din filmul Titanic
Foto:Profimedia

Vedeta şi iubitul tinerel au reconstituit celebra secvenţă din Titanic atunci când Jack şi Rose stăteau chiar în vârful navei cu care circulau, cu mâinile întinse, simţind că în acel moment doar ei şi senzaţia de libertate existau pe pământ. Sam a ajutat-o pe Britney să se aşeze corespunzător, iar artista a rugat o persoană prezentă în zonă să le facă o serie de fotografii pentru a putea păstra amintirea acelui moment amuzant vie, relatează dailymail.co.uk.

britney-spears-sport-cu-iubitul

britney spears face sport cu iubitul
De când l-a cunoscut pe Sam Aghari Britney Spears face sport zilnic
Foto:Arhivă personală

Britney Spears radiază de fericire alături de Sam Asghari

Britney Spears şi Sam nu acordă prea multă atenţie comentariilor răutăcioase şi nu se tem să dea în mintea copiilor. Ultimele imagini încărcate de Britney demonstrează că se simte în largul său alături de Sam şi că micile copilării sunt permise şi chiar binevenite în cadrul relaţiei lor.

britney-spears-cu-ursuletul

britney spears cu ursuletul
Britney Spears şi-a revenit complet şi zâmbeşte din nou
Foto: Instagram

Cu un ursuleţ de pluş în braţe, balansându-se de pe un picior pe altul şi având un zâmbet larg, până la urechi, aşa apare vedeta în instantaneele pe care le-a distribuit admitatorilor. Aşa cum era de aşteptat comentariile pozitive nu au întârziat să apară, internauţii remarcând că fericirea se chiteşte pe chipul cântăreţei pe care o îndrăgesc atât de mult. 

 

Britney Spears acuză paparazzi de înşelătorie. Ce mesaj acid le-a transmis

Britney Spears a pierdut din nou lupta cu fostul soţ

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1