Britney Spears, pe post de ganteră pentru iubitul musculos!

gtgr.jpg

britney sport film instagram
De când l-a cunoscut pe Sam Asghari, Britney face sport zilnic
foto: Instagram

Și premiul pentru cel mai fit cuplu din showbiz merge la Britney Spears şi iubitul ei. Cântăreaţa este în culmea fericirii şi şi-a schimbat radical viaţa de când l-a cunoscut pe antrenorul de fitness Sam Asghari, care e mai tânăr decât ea cu 12 ani.

Şi-a transformat casa în sala de forţă şi face sport cât e ziulica de lungă. Britney Spears (36 de ani) face orice ca să arate bine pentru tinerelul Sam, alături de care a serbat recent un an de relaţie.

Vedeta, care are aproape 20 de milioane de fani pe Instagram, a postat recent un filmuleţ în care face sport cu iubitul ei.

Musculosul Sam face flotări cu Britney în spate, o foloseşte pe post de ganteră şi o ajută pe cântăreaţă să-şi tonifieze abdomenul şi picioarele.

Se pare că Sam o vrea suplă şi sexy, aşa că Britney face zilnic gimnastică şi îşi încurajează fanii virtuali să facă la fel. Diva pune des imagini şi filmuleţe pe reţelele sociale din timpul şedinţelor sale de sport. Ultimul filmuleţ postat de Britney a adunat peste trei milioane de vizualizări.

„Sunt alături de bărbatul acesta de un an de zile. În fiecare zi, el mă inspiră şi mă face să fiu o persoană mai bună şi să mă simt cea mai fericită fată din lume”, a scris vedeta pe contul de Instagram atunci când cuplul a aniversat un an de relaţie. La petrecerea de Anul Nou, Sam i-a oferit cântăreţei un inel de logodnă, aşa că este foarte posibil să urmeze şi nunta în viitorul apropiat.

 

 

 

Stronger together @samasghari

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Loading...
 
 

Citește și

  • Britney Spears a intrat iar în conflict cu tatăl ei, Jamie Spears, după ce acesta a descoperit că fiica lui a început iar să cheltuiască fără discernământ, informează Showbiz Girls.

  • britney spears, hawaii, logodna, sam asghari

    Este cea mai fericită din lume! Britney Spears, 36 de ani, a împlinit un an de relaţie amoroasă. Alesul inimii ei este antrenorul de fitness Sam Asghari, care are doar 24 de ani. Ei s-au cunoscut în toamna anului 2016, însă abia în ianuarie 2017, li s-au aprins călcâiele rău de tot.

  • Iubitul mai tânăr cu 12 ani a pus-o la mari eforturi! Ca să nu-l piardă şi pe actualul partener, Sam Asghari, Britney Spears (35 de ani) face sport la greu. De asemenea, diva ar fi acceptat să-şi pună silicoane.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1