Britney Spears acuză paparazzi de înşelătorie. Ce mesaj acid le-a transmis

britney-spears

britney spears
Britney Spears se relaxează făcându-și ”mofturile”
Foto: GettyImages

Odată cu venirea verii a ieşit soarele şi pe strada cântăreţei Britney Spears, după luni bune în care s-a aflat într-o stare delicată din punct de vedere psihologic, fiind nevoită să se interneze într-o clinică de psihiatrie pentru a-şi regăsi liniştea. Perioada cea mai dificilă a trecut, iar Britney a revenit în braţele iubitului ei cu 12 ani mai tânăr, care a vizitat-o la clinică şi cu care se antrenează pentru a rămâne într-o formă fizică demnă de invidiat. Cei doi îndrăgostiţi au plecat într-o minivacanţă pentru a se bucura de regăsire aşa cum se cuvinte, iar imaginile surprinse de fotoreporteri sunt adorabile.

Britney Spearsa trecut prin momente dificile anul acesta, la un moment dat fiind nevoită să se interneze într-o clinică de psihiatrie pentru a primi ajutorul medical necesar şi a-şi redobândi echilibrul de care avea tât de multă nevoie. Iubitul său, cu 12 ani mai tânăr, pe nume Sam Asghari, i-a fost alături pe acest drum anevoios şi a vizitat-o la clinică pentru a-i readuce zâmbetul pe chip. De altfel, cei doi par să fie mai îndrăgostiţi ca oricând judecând după instantaneele surprinse de reporteri.

britney-spears-si-iubitul

britney spears si iubitul la plaja
Britney Spears şi Sam s-au comportat ca doi adolescenţi îndrăgostiţi
Foto: Profimedia

După ce s-au regăsit Sam şi Britney au decis să plece într-o minivacanţă pentru a se bucura de o pauză binemeritată de la agitaţia cotidiană. Destinaţia aleasă a fost Miami. Cei doi amorezi au fost surprinşi pe un yacht, cu zâmbetul pe buze. jucându-se şi schimbând priviri tandre. Solista a purtat un costum de baie care a scos perfect în evidenţă rezultatelor orelor petrecute făcând sport şi antrenamente de yoga.

britney-spears-si-iubitul

britney spears si iubitul
Britney Spears şi iubitul său au reconstituit o scenă celebră din filmul Titanic
Foto: Profimedia

Vedeta şi iubitul tinerel au reconstituit celebra secvenţă din Titanic atunci când Jack şi Rose stăteau chiar în vârful navei cu care circulau, cu mâinile întinse, simţind că în acel moment doar ei şi senzaţia de libertate existau pe pământ. Sam a ajutat-o pe Britney să se aşeze corespunzător, iar artista a rugat o persoană prezentă în zonă să le facă o serie de fotografii pentru a putea păstra amintirea acelui moment amuzant vie, relatează dailymail.co.uk.

britney-spears-si-iubitul

britney spears
Iubitul a ajutat-o pe Britney să urce înapoi pe yacht după ce a plonjat în apa caldă a ocenaului
Foto: Profimedia

Britney Spears, deranjată de cadrele surprinse de fotoreporteri

După ce fotografiile cu pricina au apărut în mai multe publicaţii din Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii Britney Spears a reacţionat, susţinând că foarte mulţi dintre paparazzi modifică fotografiile, în dezavantajul celor surpinşi în imagini, înainte de a le vinde publicaşiilor. Mesajul transmis de diva muzicii pop pe o tonalitate acidă a fost apreciat în număr mare de către urmăritorii de pe Instagram.

britney-spears

britney spears
Vedeta îşi expune mândră trupul tonifiat
Foto: Arhivă personală

"Oamenii susţin mereu că vedetele îşi modifică fotografiile, dar niciodată nu se întreabă dacă paparazzi nu modifică imaginile înainte de a le vinde. Acest videoclip este încărcat la doar 17 ore diferenţă de momentul în care au fost făcute publice acele imagini de pe yacht", a fost textul scris de vedetă în dreptul unui scurt clip video în care face o piruetă pentru a demonstra că este mai slabă şi mult mai tonifiată în realitate decât în imaginile surprinse de fotoreporteri.

Citeşte şi

Britney Spears s-a făcut de râs. A purtat o rochie minusculă care abia i-a acoperit fundul și sânii

Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! Anunțul bombă privind retragerea, o știre falsă?

Loading...

Citește și

  • Vrea să arate că nu mai are nici o problemă! Britney Spears s-a pozat recent la plajă la piscină şi a pus fotografia pe o reţea de socializare. Diva e suplă şi se vede că şi-a revenit după internarea la nebuni.

  • britney spearssi tatal ei jamie spears

    Britney Spears nu mai este în deplinătatea facultăților mintale? Cântăreața de 37 de ani este ținută prizonieră de tatăl ei Jamie, de 66 de ani, care este custodele ei de peste 11 ani și îi administrează averea? Britney nu are telefon mobil pentru că tatăl ei vrea să o țină departe de sora ei Jamie Lynn (28 de ani) și mama ei Lynne (64 de ani)? Britney a fost internată cu forța la ospiciul de nebuni? Britney se retrage din industria muzicală din cauza problemelor psihice? Iată câteva întrebări care îi frământă pe foți fanii cântăreței de două săptămâni încoace. De unde au apărut aceste zvonuri și cine le-a lansat?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1