Boierul Bali din ”Suleyman Magnificul” vine miercuri în România! Unde te poți întâlni cu el

bali-malkocoglu.jpg

Burak Ozcivit in rolul boierului Bali Malkocoglu
Burak Ozcivit a interpretat rolul boierului Bali Malkocoglu în serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”
foto: Kanal D

Actorul Burak Ozcivit, interpretul boierului Bali Malkocoglu, mana dreaptă a sultanului Suleyman, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, se află zilele aestea în România. Considerat unul dintre cei mai frumoși actori din lume, Burak le-a făcut curte Denisei de la Bambi și Innei.

Celebrul actor turc Burak Ozcivit (34 ani), considerat a fi unul dintre cei mai frumoși actori din lume, cunoscut pentru rolurile sale din serialele ”Suleiman Magnificul” (unde a jucat roul boierului Malkocoglu) sau ”Dragoste Infinită”, vine pentru prima oară în România miercuri, 26 iunie. Actorul este imaginea unui brand de haine bărbătești, care va deschide un magazin într-un mall din București.

burak-ozcivit.jpg

burak ozcivit portret
Actorul Burak Ozcivit se va întâlni cu fanii miercuri, de la ora 16.00, la Afi Cotroceni
foto: Kanal D

 

Burak va avea o întâlnire cu fanii, începând cu orele 16:00, în Afi Cotroceni (în fața Cinema City), apoi, de la orele 17:00, va participa la ceremonia de deschidere a magazinului, situat la parter. Recunoscut pentru șarmul lui, actorul i-a dat nu o dată motive de gelozie soției sale, Fahriye Evcen.

Cu câțiva ani în urmă, Denisa de la Bambi a povestit cum, într-o vacanță în Turcia, celebrul actor i-a făcut curte. Cântăreața Inna l-a cunoscut și ea pe șarmantul Burak, cu prilejul filmării unui spot publicitar alături de el, la o marcă de șampon. Cârcotașii au spus atunci că actorului i s-ar fi aprins atât de rău călcâiele după frumoasă brunetă, încât soția lui i-ar fi interzis să se împrietenească pe rețelele sociale cu Inna.

 

Citește și:

Andreea Mantea a ajuns la casa lui Kemal din "Dragoste Infinită"

Kemal din "Dragoste infinită" s-a însurat. Ce miri frumoși!

Loading...

Citește și