Andreea Mantea a ajuns la casa lui Kemal din "Dragoste Infinită"

andreea_mantea.jpg

andreea mantea
Andreea Mantea s-a mutat la Istanbul, pentru “Puterea dragostei”
Foto: arhivă personală

Fanii serialului "Dragoste Infinită" sunt invidioşi pe Andreea Mantea. Prezentatoarea Kanal d a făcut tot posibilul să ajungă în locurile unde s-a filmat producţia turcească, ce l-a avut în distribuţie pe actorul Burak Ozcivit, şi zilele trecute a bifat şi această dorinţă pe lista ei.

Andreea Mantea s-a bucurat ca un copil la Istanbul. Prezentatoarea este gazda unei emisiuni matrimoniale,"Puterea dragostei", care se filmează în Turcia, iar într-o pauză de la show a mers în locurile unde s-a filmat "Dragoste infinită".  

mantea.jpg

andreea mantea kemal turcia
Andreea Mantea, fericită că a ajuns la casa părinţilor lui Kemal
Foto: arhivă personală

"Mi s-a îndeplinit o dorinţă. Să fac o emisiune despre dragoste şi mă bucur că lucrurile au început să se mai aşeze. Zilele trecute, am avut puţin mai mult timp liber. Am vrut să merg în locurile în care s-a filmat «Dragoste Infinită». Am mai încercat de două ori până acum, dar nu am reuşit. Acum m-a dus un şofer de aici, un coleg de televiziune. Am ajuns prima dată la casa părinţilor lui Kemal. Am plâns de emoţii", a povestit Andreea Mantea.    

mantea_kemal.jpg

andreea mantea casa kemal
Andreea Mantea a plâns de emoţie când a ajuns la casa lui Kemal
Foto: arhivă personală

Andreea Mantea pornise pe urmele actoruluui Burak Ozcivit, care joacă rolul cuceritorului Kemal, din vara lui 2017. Bruneta chiar şi-a petrecut vacanţele în Turcia în speranţa că îl va întâlni. Abia în 2019, vedeta Kanal d a reuşit să ajungă unde îşi dorea atât de mult. 

Andreea Mantea stă şase luni în Istanbul

Postul de televiziune Kanal D a început din luna noiembrie 2018 difuzarea unei noi producţii matrimoniale, cu Andreea Mantea la cârma show-ului filmat la Istanbul. Vedeta tv a acceptat să locuiască o jumătate de an în Turcia, alături de fiul ei şi de bona micuţului. Cazarea şi celelalte cheltuieli sunt asigurate prin contract, aşa că ea nu va scoate bani din buzunar. ”Sunt foarte emoţionată, mă aflu alături de echipa emisiunii «Puterea dragostei», între oameni foarte pasionaţi de ceea ce fac, e o forfotă permanentă aici. Evident că legăm prietenii şi ne cunoaştem din ce în ce mai bine. Suntem optimişti şi foarte nerăbdători ca publicul să îi cunoască pe concurenţii aflaţi în căutarea iubirii. Sunt fericită şi pentru că respir în fiecare zi aerul unui oraş pe care îl iubesc”, povestea Andreea Mantea la scurt timp după ce s-a instalat în noua ei casă din Turcia.

 

Citeşte şi:

 

Andreea Mantea se mută în Turcia cu fiul ei. Care este motivul

Cum s-au distrat Andreea Mantea și fiul ei la întoarcerea din Turcia. S-au bucurat de zăpadă

 

Loading...

Citește și

  • andreea

    Andreea Mantea a avut o ascensiune frumoasă în televiziune. A debutat ca reporter în 2005, ca mai apoi să fie remarcată de Răzvan Simion și Dani Oțil și cooptată în echipa lor. Bruneta a fost "vecina" matinalilor de la Antena 1 și de la câteva replici pe care le avea la început a ajuns să țină emisiuni lungi și grele. Zilele trecute, șefii de la Kanal d i-au dat pe mână emisiunea "Te Vreau lângă mine", prezentată până acum de Bianca Drăgușanu.

  • andreea mantea copil david

    O lună a rezistat Andreea Mantea departe de România. Bruneta, care prezintă emisiunea "Puterea dragostei" (Kanal d), show matrimonial ce se filmează în Turcia, a revenit în ţară într-o pauză de filmări, iar motivul se pare că este fiul ei. David nu s-a acomodat deloc la Istanbul, iar acest lucru a îngrijorat-o pe vedeta Kanal d, care a luat repede măsuri.